Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Strojní vyšívání. Reklamní textil a reklamní předměty. Pracovní, profesní a ochranné oděvy.

Umělecká agentura - zaměření na českou hudební a taneční scénu - snaha pomáhat všem nadějným talentům, hudebním skupinám a umění.

Klip Firma Reklamní polepy výloh, automobilů, cedulí

Grafické návrhy - tvorba firemní identity, loga E - business

Rámování a paspartování Výstavnictví Tisk na plátno Velkoformátový tisk (obrázky, fotografie a grafika)

Propagační činnosti pro školy Výroba- tiskoviny.

Grafická úprava tiskovin - vytváření inzerátů do novin a časopisů - odborné konzultace a poradenství v oblasti polygrafie.

Reklamní činnost Obchodní činnost

Grafické práce - DTP studio Internetové poradenství Tvorba a údržba - www stránky

Reklamní a marketingové služby. Tvorba webových stránek a prezentace na internetu.

Mobilní reklamní agentura Mobilní marketing Mobilní aplikace.

Profesionální písařské práce. Přepisy textů v českém a anglickém jazyce, doslovné přepisy mluveného slova v českém jazyce. Přepisuji texty ze strojopisu i rukopisu. Provádím přepisy mluveného slova z audio záznamu, například přepisy denních prací pro dokumentární filmy, rozhovory pro časopisy, rozhovory pro výzkumné účely atd.

Služby: - personální audit - implementace HR procesů - pracovně-právní poradenství - výběr zaměstnanců - fúze, akvizice - outplacement - krizový management.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Cílem firmy MARKETING STRATEGY je zajistit realizaci strategického marketingu a designu jako efektivního řešení pro zvýšení prodeje, získání nových obchodních příležitostí a budování firemní a produktové image s důrazem na účinné využití firemních investic. Naše služby jsou určeny pro všechny živnostníky, malé a střední firmy, výrobní družstva i ...

Prodej, e- shop - značkové reklamní textilie - reklamní předměty E - shop - značkové reklamní textilie - reklamní předměty Potisk - reklamní textil Potisk - textil - reklamní předměty.

Filmová a reklamní produkce a postprodukce

Výroba, prodej, servis: - reklamní a informační LED panely.

Studio kreativního marketingu, videovizitky: - videoprezentace - web-vizitky - svatební videa, videoklipy -

Služby: -sítotisk -potisk na textil. -reklamní polepy