Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Malířské práce Tapetářské práce Výlep originálního tisku

Co Vám může přinést Studio Factory? Můžete se na nás obrátit pro zajištění grafického řešení veškerých propagačních materiálů od návrhu po zajištění tisku. Potřebujete například nové logo, vizitky, letáky, brožury či web pro Vaši firmu nebo projekt? Jsme připraveni vyslyšet Vaše požadavky a přání a nalézt nejlepší řešení. Samozřejmostí je ...

Interaktivní videoklipy Reklamní činnost - produkce filmů, reklam a videoklipů

Výroba - razítka Výroba - reklamní předměty tužky Tisk - vizitky - letáky

Billboard Polepy automobilů - reklamní cedule - reklamní plachty Výroba - samolepky Velkoformátový tisk Tisk - vizitky

Ofsetový tisk Reprografické studio - příprava tiskových podkladů výtažky, litografie, nátisky, montáže, ofsetové desky, sazba i samotný osvit vybavení studia - snímací i osvitová jednotka CROSFIELD - retušovací pracoviště MACINTOSH - nátisk

Nabízíme: - Velkoplošný digitální tisk - Řezaná reklama plotrem - Kopírování do formátu A3 - Sítotisk - Flexotisk - Ofset.

Tisk - vizitky - prospekty - letáky - katalogy Grafické návrhy - firemní loga Tvorba - www stránky, webdesign.

Služby: - výseky od formátu A8 do B2+, laminování, bigování, perforace reliéfního tisku a číslování.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity

Reklamní činnost Výroba - reklamní předměty Oděvy- zakázková výroba

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení propagační videa, spoty.

Nabízíme kompletní služby v oblasti reklamy a tisku. Fotostudio, grafické studio, tiskárna, reklamní agentura. Potisk reklamních předmětů. Potisk stuh. Ražený tisk. Reliéfní tisk. Zlatotisk. Tvorba katalogtů, letáků, firemního designu, cd a dvd. Webdesign.

První speciální obchod s razítky na Smíchově. Razítka: - standardní obdelníková - obdelníková - obdelníková s datumkou nebo číslovačkou - kulatá a oválná - kulatá a oválná s datumkou - čtvercová - čvercová s datumkou - kovová (stativy) - kovová s datumkou nebo číslovačkou - plastová (stativy) - datumky a číslovačky - paginýrky - ...

Strojní vyšívání, výroba nášivek a reklamních předmětů.

Produkční agentura - servis pro reklamní agentury a marketingová oddělení - eventy, reklamní a společenské akce - hostesky a promotéři - vzdělávací programy.

Reklamní a propagační služby. Vydavatelství katalogů: -Veselské služby -Strážnické služby -Bzenecké a Vracovské služby -kalendář Veselských služeb.

Komplexní reklamní činnost. Výroba: - grafika - návrhy značek, logotypů, grafických manuálů, vizitek, firemních tiskovin.

Grafické návrhy - letáky - vizitky - brožury - reklamní cedule Výroba - www stránky

Výroba - klasické i digifoto - razítka Potisk - trička - hrnky - puzzle - polštářky - podložky pod myš

Komplexní telemarketingové služby a přímý marketing: -aktivní telemarketing -pasivní telemarketing -database marketing -zpracování, vyhodnocování a třídění dat -training-vzdělávací programy -direct mailing.