Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Služby: -marketing -průzkum trhu -FOCUS skupiny -osobní dotazování -testovací studio -telefonická interview -lekturierung -scanning web research.

Výroba - reklamní a propagační předměty a puzzle E - shop - kalendáře - diáře - vykládací a hrací karty Výroba - kalendáře na zakázku - vizitky - letáky - prospekty

Reklamní agentura Reklama Marketing Tiskoviny.

Grafické návrhy, reklamní značky. Písmomalířské práce. Malba: - obrazy - portréty - body painting.

Výroba, montáž a realizace: - výstavní expozice - výstavní vitríny

Orientační a informační systémy Akustický orientační majáček Umělé vodící linie a pásy Hmatové orientační mapy a plánky Informační kiosky Tlačítka pro chodce Bezbariérové úpravy dle vyhlášky č.398/2009 Sb.

Reklamní činnost Zprostředkování obchodu

Reklamní ateliér - DTP tiskoviny - polepy vozidel - cedule - bannery - reklamní předměty - tvorba www - expozice

Výroba - reklamní tabule - polepy na auta - samolepící folie

PR agentura PR agentura - zajištění společenských akcí

Internet marketing - SEO optimalizace Webdesign

Reklamní činnost: - grafika - malby na fasády - výroba plachet - drobné dárkové předměty - polepy aut - 3D polepy.

CNC frézování, řezání, gravírování dřevo, překližka Gravírování - plast - kůže - textil - sklo - papír - dřevo, překližkařezání - plast - kůže - textil - papír - dřevo, překližka Výroba - potahy a textilní doplňky do letadel

Profesionální služby v oblasti 3D grafiky, především modelace 3D objektů a vytváření 3D map. Zkušený tým 3D grafiků pracuje na profesionální úrovni a samozřejmě dle požadavků zákazníka.

Nabídka vytváření marketingové strategie, kreativní řešeních a produkčních služeb..

Kreativní design studio. Veškeré druhy tisku. Světelná reklama. Výroba reklamy.

Výroba: - světelné i nesvětelné reklamy, totemy, 3D písmo - přesné řezání polystyrénu nebo styroduru XPS - profesionální kovovýroba - audio a video reklama (reklamní spoty) Tisk a propagace.

Výroba - malé papírové vlaječky s vlastním motivem, vhodné jako originální doplněk pro prezentace, catering, ochutnávky - napichovátka s papírovou vlaječkou slouží jako zajímavé reklamní nosiče, ozdoby, gastro doplňky - brčka s vlaječkou

Samolepky Ofsetový tisk plnobarevný tisk - knihy Grafické návrhy

Grafické studio, DTP: -internetové stránky a aplikace -reklamní tabule -plachty, bannery, transparenty -samolepky -plakáty, postery -polepy -magnetické tabulky -vizitky -3D reklama -velkoplošný digitální tisk -řezaná grafika -laminace.