Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Pronájem: - audiovizuální technika LCD obrazovky, projekční matnice, mixážní pulty, mikrofony Reklamní grafika. Pořádání: - konference. Poskytování - komplexní veletržní servis (návrhy, kalkulace, realizace, ...)

Pronájem - technika Videoklipy - firemní prezentace - záznam akcí - TV produkce - postprodukce Výroba - televizní a rozhlasová reklama - dabing Vysílání - zpravodajství pro TV PRIMA.

Reklamní studio. Grafické studio: - tisk firemních a propagačních tiskovin - výroba vizitek a reklamních předmětů - tvorba www stránek.

Provádíme: -stavby na klíč -byty, rodinné domy -rekonstrukce, adaptace a sanace budov -výstavba a opravy průmyslových a výrobních hal a objektů -komunikace -zateplování -inženýrské stavby -opravy krovů a střech -grafické studio.

Venkovní reklama - pronájem reklamních ploch v Praze a okolí: billboardy euro 5, 1x 2, 4m, reklamní plachty a bannery, naváděcí cedulky, zhotovení grafického návrhu, velkoplošný tisk plakátů a plachet.Plánování a realizace reklamních kampaní, poradenství v oblasti venkovní reklamy, výběr vhodných reklamních ploch a jejich nákup, kontrola realizace ...

Služby: -marketing -průzkum trhu -FOCUS skupiny -osobní dotazování -testovací studio -telefonická interview -lekturierung -scanning web research.

Výroba - reklamní a propagační předměty a puzzle E - shop - kalendáře - diáře - vykládací a hrací karty Výroba - kalendáře na zakázku - vizitky - letáky - prospekty

Reklamní agentura Reklama Marketing Tiskoviny.

Grafické návrhy, reklamní značky. Písmomalířské práce. Malba: - obrazy - portréty - body painting.

Výroba, montáž a realizace: - výstavní expozice - výstavní vitríny

Orientační a informační systémy Akustický orientační majáček Umělé vodící linie a pásy Hmatové orientační mapy a plánky Informační kiosky Tlačítka pro chodce Bezbariérové úpravy dle vyhlášky č.398/2009 Sb.

Reklamní činnost Zprostředkování obchodu

Reklamní ateliér - DTP tiskoviny - polepy vozidel - cedule - bannery - reklamní předměty - tvorba www - expozice

Výroba - reklamní tabule - polepy na auta - samolepící folie

PR agentura PR agentura - zajištění společenských akcí

Internet marketing - SEO optimalizace Webdesign

Reklamní činnost: - grafika - malby na fasády - výroba plachet - drobné dárkové předměty - polepy aut - 3D polepy.

CNC frézování, řezání, gravírování dřevo, překližka Gravírování - plast - kůže - textil - sklo - papír - dřevo, překližkařezání - plast - kůže - textil - papír - dřevo, překližka Výroba - potahy a textilní doplňky do letadel

Profesionální služby v oblasti 3D grafiky, především modelace 3D objektů a vytváření 3D map. Zkušený tým 3D grafiků pracuje na profesionální úrovni a samozřejmě dle požadavků zákazníka.