Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Služby v oblasti Public a Media Relations - copywriting - internetový marketing - mediálního zastupování - reklamní texty a slogany - SEO optimalizace.

Služby: - tvorba webových stránek - marketing a správa sociálních sítí - grafika - webdesign.

Služby: - fotografie (reportáže, krajina, produktové foto) - grafika (zpracování fotografií do jednoduchých tiskovin - PF, pozvánky.. včetně tisku) - sazba dokumentů (zpracování publikace až po tisk - knihy, kalendáře, almanachy...) - školení na PC (základy PC, programy office, grafika...).

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Mgr. Radek Šikýř se zaměřuje na online marketing, SEO a marketingové analýzy.

Reklamní agentura. Grafické studio. Služby: - kompletní reklamní servis - logo, logotyp - velkoplošný digitální sítotisk - dtp studio - termo, tamponový tisk: - potisk předmětů: zapalovač, hrnek, tužka, pero, diář - polepy vozidel - billboardy - světelná reklama

Služby: - pořizování videozáznamů - převod VHS kazet na DVD (digitalizaci videa) - moderování - marketingové.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

RAZÍTKA – COLOP, SHINY, TRODAT samobarvící i dřevěná, do 3 dnů, EXPRES do 24 hod., RYCHLÝ expres do 30 min. Nabízíme razítka: textová, datumovky, číslovačky, kapesní razítka, razítkové tužky, skládací razítka aj. Příslušenství: podušky, polštářky, razítková barva aj. Zhotovíme: Atypické velikosti razítek dřevěná a samobarvící. Zpracování ...

František Havlát se zaměřuje na reklamní činnost a marketing.

Grafické a DTP studio. Grafické návrhy Plakáty Katalogy Pozvánky Výstavní panely Bilboardy Kalendáře Prospekty Archové montáže pro tisk Sazba. Zlom. Osvit. Tisk: - ofset - sítotisk.

Hana Balgová se zaměřuje na výrobu oděvů, reklamních předmětů a vyšívání.

Insight Com. s.r.o. je komunikační agentura, která se zaměřuje na webové prezentace, sociální sítě, branding a s tím související činnosti.

Ing. Dagmar Frendlovská, Ph.D. se zaměřuje na ekonomické studie.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Jan Havlík se zaměřuje na reklamní a grafické služby, ofsetový tisk a na výrobu reklamních předmětů.

Grafická činnost: - grafické návrhy vizuálního stylu - tvorba webových stránek - sazba knih - ilustrace, vektorová grafika

Zaměřujeme se na výrobu reklamy - velkoplošný tisk, malonákladový digitální tisk, plastické nápisy, malby na fasády, fóliové nápisy, reklamní polepy dopravních prostředků, polepy výloh, reklamní cedule, samolepky, světelné reklamy, potisk textilu, reklamní předměty, vizitky, letáky.

Jan Sláma se zaměřuje na grafické služby, reklamu, marketing a poradenství.

Společnost Go Power s.r.o. se specializuje na inovativní technologie, poradenství a ostatní služby v rámci odpadů. Služby: - marketingové analýzy, - zjištění informací v biotechnologickém segmentu. Navíc realizujeme montované stavby, které vynikají svou lehkostí.

Jiří Faltýnek se zaměřuje na návrh a tvorbu webových stránek a grafické práce.

Služby - grafické práce - vizitky, kalendáře - reklamní textil.

Flexisoftware s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, na grafické práce, SEO a marketing.

Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.