Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Poradenská společnost. Poradenství - řízení a vedení firem k úspěchu.

Pořádání veletrhů a výstav.

Skenování, sazbu, montáž: - knih - časopisů - katalogů - osvit do formátu B1 - grafické návrhy - digitální a chemický nátisk - expresní malonákladový tisk - velkoformátový tisk - klasický ofsetový tisk. Pro práci využíváme počítače Apple Macitosh s nejnovějšími verzemi grafických programů a programů pro finální zpracování zakázek.

Produkty a služby: - vizitky - razítka - digitální tisk - velkoformátový tisk - letáky - webdesign - firemní styl - rámy na míru.

Reklamní čimmost: -kompletní zajištění služeb -reklama řezaná plotrem -potisky na textilie, nažehlování -reklamní předměty, orientační systémy, světelné panely + potisk, vizitky, potisk reklamních předmětů, samolepky apod.

Návrh, realizace: -výstavní expozice -interiéry -průmyslový a grafický design.

Mým hlavním zaměřením je 3D grafika a animace anorganických objektů, kterou vytvářím v legální verzi softwaru Cinema 4D R13 Visualize od společnosti Maxon. Tvořím převážně produktové a architektonické vizualizace. Ale rád se pouštím i do složitějších věcí, jako jsou animace technologických procesů. Vím, že řada lidí neví, co může od 3D grafiky ...

Reklamní studio Event marketing - podpora prodeje Velkoplošné reklamy Výroba - reklamní dárky Reklamní textil Copy centrum Grafické studioDTP Wedesign

DTP Vydavatelská činnost - nakladatelská činnost

Výroba: -reklamní tabule -samolepicí folie, digi tisk -nápisy na fasády domů a objektů -poleby automobilů.

Grafické studio: -reklamní tiskoviny -tvorba www stránek -grafika -samolepicí etikety v kotoučích.

Nadnárodní obchodní a marketingová společnost se zaměřením na přímý prodej produktů a služeb.

Výroba - drobné kovové reklamní předměty -medaile -přívěsky na klíče -opaskové spony.

Mezi naše služby patří zejména internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače (SEO), tvorba webových stránek a doménové poradenství. V těchto oblastech Vám rádi poradíme a pomůžeme vašemu internetovému obchodu/webu přivést nové zákazníky.

Vývoj a prodej digitálních reklamních a informačních LCD panelů, kiosků. Internetová ovládací aplikace pro správu mediálního obsahu a vzdálené řízení

Nabízíme komplexní služby pro prezentaci na internetu. Profesionální tvorba www stránek, webdesign, e-shopy. Zajišťujeme zvýšení návštěvnosti a prodejní účinnosti. PPC reklama, SEO optimalizace pro vyhledávače, internetový marketing.

Kompletní komunikační a kreativní služby.

Vydavatelství, tiskárna. Ofsetový tisk. Reklamní činnost a marketing.

Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Tvorba webových stránek Fotografování Tisková grafika a design