Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Grafické práce Internetové aplikacewebdesign Webhosting

Czech Crystal Lion Prodej: - pískování skla - velkoobchodní činnost - dárkové a reklamní předměty ze skla s pískovým logem Vaší firmy.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Obchodní společnost Pharmservice s.r.o. je dynamickou poradenskou a konzultační společností specializující se na oblast léčiv a farmaceutických přípravků, klinických hodnocení a lékařské vědy. V rámci své činnosti, kterou začala vyvíjet v roce 2003, spolupracuje s významnými subjekty lékařských věd, představiteli klinického hodnocení humánních ...

Reklamní a výtvarná fotografie: - focení fotografií na kalendáře, katalogy, brožury, prospekty, pohlednice - reklamní fotografie do propagačních materiálů, jídelních menu, gastronomických akcí hotová jídla, potraviny, nápoje - fotografie uměleckých předmětů do katalogů, brožur muzeí, galerií, aukcí - fotografování interiérů a exteriérů ...

Tiskárna: -příprava pro tisk, osvitový servis -grafika, firemní styl -DTP studio -ofsetový tisk -vizitky, kalendáře, billboardy, katalogy, výroční zprávy, pohlednice, letáky, prospekty, knihy -vlastní fotobanka -digitální tisk. Služby: -knihařské práce -kopírování. E shop.

Reklamní agentura. Služby: -řezaná reklama, tabule, firemní označení -servisky, vizitky, kalendáříky -interiérové tabulky, sortiment označení -malby nápisů a reklam na fasády a štíty domů -samolepky -světelná reklama -billboardy, megaboardy, pronájem ploch -navigační systémy -městské unifikované systémy -potisk: -reklamní ...

Oboustranné vizitky pro každého! Stovky připravených šablon vizitek zdarma pro snadný a rychlý návrh, oboustranný ofsetový tisk, skvělé a konečné ceny vizitek! Bez nutnosti korektur a dodatečných úprav. Udělejte dojem s oboustrannou vizitkou od nás! E shop.

Reklamní a marketingová agentura: - reklama na velkoplošných světelných obrazovkách - billboardové plochy - reklama v tisku.

Reklamní agentura poskytující kompletní služby v oblasti reklamy, komunikační strategie, kreativa, obalový design, DTP, produkce, venkovní reklama - billboardy, media, PR, promotion. Distribuce neadresných zásilek a tisku. Postservis.

Jame malé reklamní studio. Vyrábíme reklamní cedule, provádíme tisk samolepek a tisk plakátů. Zhotovujeme reklamní samolepicí nápisy. Jsme v regionu Praha 10. Veškerou výrobu děláme levně.

Výroba: - razítka - vizitky - reklamní předměty - dárkové předměty.

Public relations agentura, PR agentura: - zaměřená na produktovou a značkovou komunikaci

Specializace: - analýzy dat - data mining - marketingové analýzy. Naším posláním je poskytovat analýzu a řešení všech otázek spojených s CRM, obsluhou zákazníka. Měříme a sledujeme loajalitu zákazníků i zaměstnanců. Orientujeme se na poznání zákazníků, vyhodnocování a optimální cílení komunikace.

Data Design s.r.o. je reklamní společnost a grafické studio. Zaměřujeme se především na rychlost a kvalitu našich služeb. Máme dlouholetou praxi v oboru reklama a polygrafie.

Data Collect - Specialista na internetový a telefonický sběr dat (online výzkumy, internetový panel, online komunity, vlastní CATI studio, data processing).

Výroba reklamy v celém rozsahu výroby s vlastním výrobním zázemím: - neony - reklamní poutače - light megaboards - střešní reklama - pronájem ploch - sériová výroba.

V oblasti výzkumu trhu nabízíme: - provedení specializovaných terénních průzkumů na průmyslových trzích, v oblasti business-to business i u spotřebního zboží v široké škále oborů - zpracování globálního přehledu o trzích pro nové výrobky odhady tržního potenciálu pro nové výrobky - desk research pro trhy v tuzemsku i zahraničí - ...

Marketing Loga Návrhy - výlohy Grafický design tiskovin (letáky, brožury, vizitky, ...) Návrhy - webové stránky