Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní agentura, atelier, galerie, nakladatelství. Činnost, práce, služby: - tisková a řezaná grafika - informační systémy - výstavnictví - klasická a digitální fotografie - překladatelství. Chráněné pracoviště.

Reklamní agentura: - full service - billboardy - výstavní expozice.

Kompletní služby v oblasti osvětlení bytů, domů, obchodních a průmyslových hal vč. elektroinstalačních prací a revizí. Výroba a kompletní servis světelných reklam vč. neonových a LED diodových.

Reklamní, marketingová a komunikační agentura.

Paspartování. Razítka. Samolepicí etikety. Potisk : - textil Barevné a černobílé kopírování: Tisk: - vizitky - letáky - plakáty - brožury velkoformátový tisk barevný a černobílý Grafické návrhy a sazba: - vizitky - letáky - plakáty - brožury Potisk: - reklamní předměty Vazba: - laminace - ...

Kompletní reklamní činnost. Prodej a potisk: - reklamní předměty Tvorba: - e-shopy - www stránky. Webhosting. Pořádání: - dětské tábory a školy v přírodě od května do září.

Pořádání: - výstavy, veletrhy. Pronájem, prodej, stavba: - mobilní haly - párty stany - pagody - speciální stany.

Tiskárna: - ofsetový tisk: - tiskopisy - vizitky - plnobarevné publikace - letáky - propagační materiály. - samolepící etikety do velikosti A2 - tištěná reklama - kompletní ofsetový tisk dle přání zákazníka - kompletní zpracování propagace - předtisková příprava včetně fotografování - diapozitivy - grafický návrh ...

Firemní školky - komplexní poradenství v oblasti zřizování a provozování firemních školek. Kompletní zpracování projektu, zřízení školky na klíč, zajištění provozu firemních školek/dětských koutků. Pomůžeme Vám získat dotace z EU na firemní školku.

Společnost zaměřená na prodej a potisk reklamních předmětů. Možnost výběru z velkého sortimentu i výroba na zakázku. Nabízíme: - reklamní předměty - dárkové propagační předměty - technologie tisku (tampónový tisk, sítotisk, laser, výšivka, agentura).

Internetové poradenství, e-commmerce, e-marketing, PPC reklama, tvorba a správa internetových prezentací, internetové obchody, analýzy, audity, konzultace, sociální sítě

Reklamní činnost: -reklamní předměty -Tampotisk. Výroba: -vizitky. Tvorba webových stránek.

Reklamní agentura a velkoobchod s reklamními předměty. Orientujeme se na nové a perspektivní formy marketingové komunikace. Tím naše služby získávají hloubku i šíři. To, co bylo kdysi nové, se po čase stává standardním, známým a žádaným. Náš přístup je zákazníky nejvíce ceněn v oblasti reklamních předmětů, s jejichž dodávkami máme největší ...

Vedení účetnictví a mzdové agnendy. Poradenství: - ekonomické - daňové - právní. Vymáhání, odkup pohledávek. Marketingové služby.

Reklamní společnost. Obchodní společnost.

Služby: -řezaná reklama. -polepy automobilů. -firemní štíty. -signmaking. -gravírování. -realizace výstavních expozic. -reklamní předměty. -podsvícené nápisy. -sítotisk. -litografické studio.

Kovovýroba, šití. Výroba: -reklamní výrobky -reklamní slunečníky -sáňky Prodej: -nábytek zahradní (polstry) -pelechy pro psy Stříkání-komaxit.

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Reklamní agentura: - marketing, marketingová propagace firem a produktů.

Marketingová společnost THE WORLD rozvíjí již několik let aktivity, které vedou k hlubšímu poznání a pochopení vzdálených zemí a kultur. Ve světě sbíráme textový a obrazový materiál, který následně zpracováváme do mnoha veřejných projektů. Pořádání: - fotovýstavy, besedy a diashow, jevištní pořady, přednášky na školách, soutěže a ...

Reklamní a komunikační agentura Impax, spol. s r. o. vznikla v roce 2004 na základě předchozích dlouholetých zkušeností v reklamní oblasti. Již po krátké době jsme díky kvalitním grafickým návrhům a know-how zvítězili v několika podstatných výběrových řízeních. V současné době zajišťujeme vedle běžných reklamních fullservisových služeb také ...

Služby: -internetová reklama -internet -reklamní a tiskové služby.