Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Služby: - návrhy a realizace výstavních expozic - interiéry na klíč - aranžování (výlohy, slavnosti, květinová výzdoba) - půjčovna mobiliáře a fundusu - elektroinstalace - poradna architekta - konzultace a posudky projektů - reklama

SignMaking, řezaná reklama, orientační systémy.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Reklamní činnost a marketing. Pronájem a půjčování věcí movitých.

Společnost specializovaná na internetový marketing, web design, marketingové poradenství, vývoj internetových aplikací, špičkové grafické návrhy, případové studie, významní klienti. Tvorba rozsáhlých vnitropodnikových aplikací, extranety a intranety, e-commerce, e-business, e-marketing, analýzy, design, redesign, tvorba internetových obchodů, SEO, ...

Reklamní agentura: -reklamně-informační plakáty měst -propagační plakáty firem -domovní a požární řády -oborové a informační skládačky-OIS -vložené nákupní listy -katalogy -monotematické mapy na zakázku -mapy areálů, měst -ofsetová tiskárna.

Nabízíme: - marketingové a technické služby pro zajištění spotřebitelských soutěží..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Výroba, vzorování, prodej, export, vývoz: - bižuterní polotovary: - kovové-záponky, výlisky - voskové perle - kovové pro výrobu šperků z drahých kamenů - bižuterie kovová: - kravatové spony - náhrdelníky, náušnice, náramky, prsteny, brože, odznaky - šperky z drahých kamenů: - náhrdelníky, náramky, náušnice, prsteny - ...

PROVÁDÍ: - spisové a skartační služby - správa písemností - poradenství - vyhledávací služby - soukromá spisovna

SLUŽBY: - poskytování služeb v oblasti management consultingu s využitím manažerských informačních systémů Podporu pro naše klienty rozdělujeme na: - oblast taktického a strategického plánování a controllingu (od prodeje po náklady) - druhou činností jsou dodávky know how a vzdělávání v oblasti řízení peněžních toků

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Reklamní agentura poskytující akce na klíč, teambuilding, speciální eventy, sportovní a společenské akce, hostesky a promotery, design a výrobu P.O.S., kompletní tiskový servis, DTP.

Síť vlastních billboardových a reklamních ploch. Kompletní realizace reklamních kampaní.

Veletržní poradenská, reklamní agentura. Cestovní kancelář. Oficiální zastoupení: -veletržní společnosti Messe München Int. pro ČR a SR -HUNGEXPO Budapest pro ČR.

Instalace, prodej, oprava, servis, e-shop: -kancelářská a výpočetní technika. Stavíme informační systém podle Vás. Archivace dokumentů/DMS. Komplexní firemní outsourcing. Správa sítě.

Ofsetová tiskárna. Výroba, prodej: - vizitky - katalogy - kalendáře - knihy - formuláře - razítka - propagační materiál Včetně návrhů a grafického zpracování. Autorizovaný CANON COPY SHOP.

Reklama. Grafika. Texty, grafika ze samolepících fólií: - osobní, užitkové, nákladní automobily, autobusy: - od návrhu po realizaci - sjednocení vzhledu firemních aut - vývěsní štíty, výlohy: - včetně návrhů a instalace - reklamní informační panely, tabule - expozice výstav a veletrhů - světelné reklamy a přenosné poutače ...

Prodej, montáž: - indoorový a outdoorový led display. Pronájem: - již umístěných reklamních panelů.

Pořadatel veletrhů a výstav, fullservisová reklamní agentura.

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

Výroba, prodej: -plastové reklamní výrobky technologií vstřikování -přívěsky ke klíčům, otevírače dopisů, otvíráky lahví, škrabky autoskel -tácky na mince, stojánky na pivní tácky, nápojové lístky apod. -kancelářské potřeby-spínače spisů, sponky apod. Tamponový tisk. Sítotisk.

SEO & SEM konzultace a další služby v oblasti internetového marketingu. Optimalizace pro vyhledávače, správa sociálních sítí, linkbuilding, copywriting a tvorba webových stránek. Analytické reporty a návrhy na zvyšování konverzního poměru.

-marketing a vzdělávání dospělých -optimalizace nákladů za elektrickou energii a plyn