Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Nabízíme tvorbu www stránek a správu webu, SEO - optimalizaci webových stránek pro vyhledávače, internetovou reklamu, správu sociálních sítí a jiné způsoby internetové propagace.

Podporujeme povědomí o využívání obnovitelných zdrojů energie a o environmentálně šetrných postupech a technologiích. Podpora a rozvoj spolupráce vědy a výzkumu s podnikatelským sektorem.

Kompletní tvorba webové prezentace a správa. Reklamní činnost a marketing. Grafické návrhy. Statistické údaje. Průzkumy veřejného mínění. Statistika. Virtuální prezentace.

REKLAMNÍ A PROPAGAČNÍ SLUŽBY. Služby: - návrhy a realizace reklamních kampaní - pronájem outdoorových a indoorových reklamních ploch - pronájem ploch na dopravních prostředcích MHD po celé ČR - velkoplošný tisk - tisk propagačních materiálů, malonákladový tisk

ZHOTOVÍME PRO VÁS GRAFICKÉ NÁVRHY A TECHNICKY ZREALIZUJEME: - tvorbu firemního stylu - návrhy loga, kompletní návrhy za pomoci akademického malíře nebo reklamního grafika, manuál firemního stylu - letáky, katalogy, časopisy, pohledy, kalendáře, dopisní papíry, vizitky, samolepky, omalovánky - obaly a etikety včetně grafického návrhu - ...

Kompletní služby v oblasti marketingu: - poskytování obchodních informací, zvyšování efektivity obchodu a podpora prodeje.

Venkovní reklama: -megapostery -billboard, billboardy -mostní panely Reklama na MHD, ČSAD: -autobusy, tram MHD Liberec -autobusy ČSAD Liberec City light, CLV: -CLV - City Light Vitríny -lampostery Mobilní reklama: -riding board

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -rolovací vrata -sítě proti hmyzu -parapety vnitřní, venkovní -žaluzie Stavební firma: -stavební, zednické práce, zateplování budov -přestavby, modernizace bytů a objektů -rodinné domy dle dodaných projektů -výstavba nových domů a domků -náhradní plnění Lisovna plastů - ...

Reklamní agentura Novák Výroba, návrhy: -samolepicí folie na auta, obchody -světelné reklamy -letáky, prospekty, katalogy, vizitky -nažehlování na oděvy, tričky, pláště, pracovní oděvy -tamponový tisk na tužky, zapalovače. Designerské a grafické práce.

Poskytujeme reklamní a marketingové služby od A do Z. Výroba a prodej reklamního zboží.

Výrobce reklamních spotů, firemních filmů, videoprezentací a produktových videí.

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Webdesign-Pardubice.cz Potřebujete se prezentovat na internetu? Tvorba webových stránek od jejich návrhu až po jejich realizaci. Návrh loga a maskota, propagačních materiálů. uživatelského rozhraní a ikon aplikací. Nebo chcete Vaše PSD předělat do html5 a css3? Žádný problém.

Komplexní reklamní servis. Reklama - kvalitní samolepící fólií. nabídkové reklamní tabule: - figurální tabule SIGNMAKING: - polepy na motocykly, automobily, kamiony, autobusy, přívěsy, návěsy, vleky apod. Reklama na fasády - nástřik - akrylátové barvy dle odstínu RAL. Výroba, prodej razítek TRODAT. Pískování - vitráže - ...

Prodej dárkových a reklamních předmětů, tiskovin, diářů, fotografií.

Poskytování služeb v oblasti grafiky..

Výroba, prodej, e-shop: -produkty pro podporu prodeje: -stojany. -mincovníky. -poutače. -plexi stojánky.

Reklama a propagace. Prodej materiálů pro výrobu reklam: -samolepící folie -sítotiskové barvy a stroje -transferové technologie a fólie -pískovací technologie a folie -odlévací silikony a polyuretany -reklamní textil -deskové materiály

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Webdesign, e-shop, SEO, flash - internetové prezentace a všechny jejich součásti. Tvoříme internetové prezentace a aplikace nejen pro střední a velké firmy a instituce, ale i pro menší podnikatele.

Vyšívání, nášivky, výšivky na jakýkoliv materiál od 1 kusu. Potisk nejen textilu, vhodný na: - košile - plachty - koženku - brašny - trika .... Výroba reklamních ponožek s vlastním logem, nejnovějšími technologiemi již od 50 kusů v různých velikostech.

Vyrábíme samolepky různých tvarů i v malém množství na: - auta - desky - etikety - štítky - nálepky - pryskyřičné samolepky - bezpečnostní přelepky - polepy aut. Výroba razítek na počkání, razítka on-line. Kopírujeme a tiskneme letáky, vizitky, pozvánky atd. Kroužkové a drátěné vazby, laminace do folií. Velkoplošný tisk, plakáty, ...

Realizace výstavních stánků a expozic pro výstavy, veletrhy, prezentace, kongresy, konference a jiné akce v ČR i v zahraničí.

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.