Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Nabízíme reklamní a propagační služby. Prodej a montáž satelitní techniky.

Reklamní agentura. Služby: -reklamní předměty. -tamponový tisk. -řezaná reklama. -potisk zapalovačů, deštníků.

ATS Praha s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1997 a jsme specialisté v oboru mobilního marketingu, především poskytování SMS a hlasových služeb, platebních služeb a zajišťování spotřebitelských soutěží.

Madeco s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej pochutin, dárkového zboží, fotorámečků, razítek a papírnických potřeb.

Výrobou a prodejem výrobků z plexiskla se již od roku 1992 zabývá společnost Zeza spol. s r.o. Náš výrobní program nabízí stojánky, cenové lišty, orientační a informační systémy budov, aranžérské stojánky na šperky, světelnou reklamu a také atypické výrobky dle požadavků zákazníka. Navštívit nás můžete na adrese Šaldova 599/2, Praha. Výroba: - ...

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Nabídka reklamních služeb

Služby: -grafické práce -reklama a propagace -sazba tiskovin, DTP či přípravy i realizace tisku.

Fotografické služby Tisková produkceřešení firemní identity Grafický design - návrhy webových stránek - návrhy a sazba knižních publikací

Prodej, e-shop: - zahrazovací sloupky - reklamní stojany - venkovní vitríny - závěsné vitríny.

Světelná i nesvětelná reklama. 3D reklama Digitální velkoplošný tisk. Pískování: - dárkové předměty, skla, zrcadla a vitráže. CNC gravírování, 3D frézování, modelování, zpracovávání sendvičových materiálů - velkoplošné.

Grafické práce: - loga - vizitky - letáky, brožury - řezaná reklama.

Marketingová podpora, tvorba internetových aplikací pro jednotlivé zákazníky. SEO optimalizace, tvorba webových stránek, informačních systémů.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Společnost VOBOSYSTÉM s.r.o. prodává a servisuje zemědělské, komunální a stavební stroje. Naleznete u nás traktory, sklízecí mlátičky, nakladače, stroje na zpracování půdy, mulčovače, štěpkovače, sekačky nebo kolové nakladače JCB. Provozujeme také agrobazar a půjčovnu. Naše společnost je autorizovaným prodejce strojů firem DEWULF, KUBOTA, KRONE, ...

Reklamní agentura. Reklamní služby. Potisk: - reklamních předmětů, reklamní předměty. Ofsetový tisk: - katalogy, letáky, prospekty, brožury, firemní tiskopisy. Výroba: - světelná reklama - reklamní poutače, billboardy.

Reklama - reklamní agentura. Neony, světelná reklama, polepy aut.

Webdesign, internetové prezentace, redakční a publikační systémy, tvorba multimediálních CD a DVD, design, corporate identity, DTP.

Tónování: - autoskla. Výroba: - polepy aut, výloh. Reklama.

Služby - ekonomické poradenství - marketingové poradenství - outsourcing IT - konzultační činnost

Provoz: - reklamní vzducholodě, vnitřní, venkovní - ukotvené heliové poutače Výroba: - poutače - reklamní cedule

Firma Zega grafické studio se zabývá designem, grafikou a tvorbou webových stránek a reklamy, a to včetně její výroby "od A do Z". Součástí naší činnosti je výroba reklamy, což zahrnuje například polepy automobilů, řezanou reklamu, reklamní textil, reklamní a dárkové předměty, pískování a gravírování a další. Dále se věnujeme také tvorbě ...