Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Zajistíme pro vás grafické práce všeho druhu od vytvoření logotypu, vytvoření firemní identity až po tisk graficky vytvořených materiálů.

Portál pro podnikatele Směna je život Portál pro výměnný obchod. Můžete obchodovat bez peněz pomocí barterového obchodování. Zadejte si svůj barter zdarma. Zprostředkujeme kontakty pro uskutečnění barteru bez provize. Směnit můžete služby i zboží. Finance jsou nahrazeny protislužbou.

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

Služby: -ofsetový a digitální tisk -kompletní knihařské zpracování -DTP služby.

Služby: - sport managment - výroba a realizace všech druhů tiskovin - dárkové předměty/tzv. 3D reklama - realizace prezentačních, společenských a jiných akcí na klíč - vypracování souhrnné komunikační koncepce zahrnující kreativitu, strategii, harmonogram a finanční plán. - analýza reklamního trhu, konkurence a účinnost reklamy ...

Výroba: - reklamní nápisy a tabule.

Služba: -aranžérství -reklama -výstavnictví.

Světelná reklama. Distribuce a pronájem reklamních ploch na reklamních otočných hodinách: - umístění po celé ČR (160ks) - spolupráce i v SR - výroba a polep ploch. Reklamní kampaně.

Výroba a prodej reklamních propisek zn. RITTER-PEN, přímé zastoupení. Možnost různých barevných kombinací jednotlivých typů per. Zpracování potisku přímo ve výrobě, rotační sítotisk, tamponový tisk, leptání, laserové gravírování a foliování.

Návrh, výroba a dodávka: -reklamních a užitkových předmětů z plastových hmot s potiskem opatřených fólií -výroba podnosů s protismykovou fólií -stojánků na pivní tácky -menu stojánků -popelníků, reserve, mincovníků. -lisovna plastů -světelná reklama -velkoformátový tisk(reklamní bannery) -řezaná reklama Držitel ...

Reklamní agentura: -webdesign - tvorba www stránek -tvorba katalogů a prezentací na CD -prezentace na výstavy -laminování -software na zakázku -velkoplošný digitální tisk -grafické studio.

Nabídka služeb grafického studia, příprava tiskových podkladů.

Reklama: - reklamní a propagační materiál řezaný počítačem z fólie i ručně malovaný. Tisk: - sítotisk a potisk: - trička - samolepky - značky. Kopírování: - laminování do fólie až do formátu A3.

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Služby: -sítotisk. -potisk reklamních předmětů. -výroba vizitek.

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...

Výstavní expozice - architektonické návrhy i realizace.