Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Vytváříme internetové stránky a specializujeme se na copypwiting - psaní reklamních textů. Provozujeme online média a poskytujeme poradenství a školení v oblasti internetového marketingu.

Společnost Network Media se zabývá tvorbou e-shopů a internetových prezentací. Vytvoříme Vám grafiku na míru a Vaše webová prezentace či e-shop bude obsahovat funkcionality dle Vašich přání. Poskytujeme dále služby v oblasti SEO, PPC reklamy. Díky spolupráci s dalšími společnostmi jsme schopni zajistit také reklamní předměty všeho druhu s Vaším ...

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Služby: -potisk vozidel -reklamní, informační tabule, poutače, nápisy -sítotisk -samolepící a plastické nápisy -velkoplošná laminace a kašírování.

Reklamní agentura: -reklamní panely -poutače -billboardy -bannery.

Velkoobchod, maloobchod: -xerografický, tabelační, ploterový, pauzovací a faxový papír -psací potřeby -opravné rollery, laky, lepidla, samolepicí pásky -tonery, cartridge -pořadače, rychlovazače, zakládací desky -bloky, sešity, pravítka, trojúhelníky -skartovače, laminátory a spotřební materiál -tiskopisy, kalendáře, diáře, ...

Nabídka kompletního servisu polygrafických a mailingových služeb. Provoz nakladatelství a vydavatelství. Zpracování tiskovin.

Webové a grafické studio LucziDesigne nabízí služby v oblasti tvorby webových stránek, webdesignu, kreativního designu, grafiky, tvorbu aplikací a SEO služeb.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -správa majetku a nemovitostí -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -investiční a marketingová činnost -činnost organizačních a ekonomických poradců.

Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů: - reklamní předměty, dárkové sady, textilní reklama, reklamní víno, kalendáře a diáře, reklamní tašky, tiskoviny, potisk.

WebTrader je služba, která zastřešuje a vytváří partnerské programy pro internetové obchody. Tyto obchody propagují partneři pomocí reklamních bannerů na vlastních internetových stránkách.

Tiskárna: - tiskopisy - brožury - vizitky - plakáty A6-A2 - výroba razítek - klasická vazba knih polokůže, kůže - opravu starých tisků. Papírnictví: - maloobchodní a velkoobchodní prodej papírenského a kancelářského zboží.

Reklamní studio Stuart: - grafické návrhy tiskovin - reklamní kampaně - webové prezentace a tvorba webovek - fotografování. Mořský rybolov - vše pro mořský rybolov.

Poskytování služeb v oblasti mediální komunikace

Služby: - produkční agentura - databáze modelek, fotomodelek a hostesek - pořádání kulturních a společenských akcí - možnost zajištění akce na klíč

Zajišťujeme marketingovou propagaci léčebných přípravků a prostředků zdravotní techniky.

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Služby: -grafický design -tvorba internetových prezentací a aplikací -webhosting.

Služby: - fotoateliér - fotografie - zpracování digitální fotografie - DTP studio.

Prodej, poradenství: - plastové karty - čipové karty.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.