Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Vyhlídkové lety balónem. Možnost pronájmu balónu jako reklamní plochy pro firmy.

Klasická reklama: -TV, tisk, radio, Out-Of-Home. CRM / One to One: - customer Relationship Management - one-to-One komunikace - brand loyalty programy - databázový management - reklama s přímou odezvou - telemarketing. .

Tvorba grafického designu, firemních internetových prezentací a propagačních tiskovin.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Výroba a umístění osvětlených megaboardů v nadstandardním formátu. Outdoor media planning a výroba venkovní reklamy s kreativními prvky. Billboardová reklama

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Veletrhy, výstavy: -realizace -organizování-reklamní činnost -instalace, dodavatelé -výroba: -reklama -vyřezávaná grafika -výzdoba: -interiéry obchodních center. Realizace expozic na klíč v ČR i v Evropě. Grafické práce. Kulturní akce.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Marketing, finance, logistika. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Další provozovna. -Praha-Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha 3-Žižkov.

Reklama. Tisk na textil, potisk-dresy. Výroba: -vlajky a prapory technologií sublimačního tisku.

Nabízíme přípravu tisku, grafiku, sazbu, zlom, scan a notosazbu. Používáme ofsetový tisk na vizitky, letáky, samolepky, přítisky na obálky.

Společnost Helma 365 se již 15 let specializuje na tvorbu kalendářů a diářů.

Společnost United Signs, spol. s r.o. vznikla s myšlenkou pomáhat převážně středním, ale i menším firmám, vyznat se v tajích a úskalích některých speciálních oborů marketingu.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Studio grafického designu. Kreativní tvorba veškeré tištěné, venkovní a internetové reklamy od grafického zpracování až po zhotovení filmů, nátisků a finálního tisku. Grafické studio: - firemní tiskoviny, katalogy, letáky, plakáty, hlavičkové papíry, vizitky, výroční zprávy.

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.

PROveletrhy je výhradní zastoupení jedné z nejvýznamnějších veletržních společností na světě „NürnbergMesse“ v České republice.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Služby: - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - laminace.

Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam