Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Integrovaný marketing. Kompletní služby v oblasti vývoje a realizace strategie integrovaného marketingu a marketingové komunikace; programy pro získání a udržení zákazníků, direct marketing, merchandising, vztahy s médii, sales promotion, sales training.

- výroba autopotahů - autoservis - pneuservis - DTP studio - čerpací stanice - odtahová služba

Reklamní a umělecká agentura: -reklamní zastoupení -umělecká vystoupení -módní přehlídky -konferování pořadů -hudební festivaly.

Firma se specializuje na výrobu a prodej razítek, CWG pro Geocaching, cedulí a štítků.

Výroba desek na jídelní lístky, hotelových map, raznic a štítků.

Reklamní předměty s potiskem: Adresa provozovatele: RICHARD FRONĚK Hlavatého 662/189 1 49 00 Praha 11 IČ:61254908 DIČ:CZ6209251708

Služby: - konzultační činnost v oblasti obchodu a propagace mateřské společnosti.

Výzkumy spotřebitelů, reklamní analýzy, výzkumy trhu informačních technologií, výzkumy finančního sektoru

Výroba, prodej, oprava: - autoplachty - shrnovací plachty - krycí plachty - plachtové stany - reklamní transparenty - garnýže.

Nabízíme: - marketingové a reklamní služby.

Služby: - Regie Radio Music je v ČR největším mediálním a obchodním zastoupením pro prodej komerčního času nejsilnějších rádií v éteru i na internetu - reklama na rádiích zastupovaných RRM - zastupujeme na národní úrovni rádia sítě Direct Radio Network - zastupujeme nejsilnější internetová rádia v ČR.

Kompletní služby v oblasti marketingu. Internetový prodej, eshop, e-shop papirnictvi-online.cz: -kancelářské potřeby -reklamní předměty -dárkové předměty -hygienické a kosmetické potřeby.

Služby. Poskytujeme: -programování -reklamní agentura a nakladatelství -grafický design -mediální produkce -textový servis a PR agentura aj.

Kompletní reklamní servis. -řezaná foliová reklama -orientační systémy -velkoplošný digitální tisk -potisk autoplachet -DTP studio -reklamní předměty -firemní textilie -digitální fotografie -Web desing -hygienické potřeby s potiskem -párty servis.

Gravírování, pískování: - sklo - reklamní předměty. Potisk: - trička - reklamní předměty. Grafika, grafické práce. Tisk. Reklama.

Reklamní agentura: -komplexní reklama -analýza marketingové situace -vytvoření komunikační strategie -kreativní strategie sdělění -webdesign -tiskové služby Fotostudio: -kompletni realizace reklamnich fotografií -vlastní velkokapacitní fotoateliér -fotografie a reklama na jednom místě

Služby: -grafické studio. -potisk reklamních předmětů. -gravírování, sítotisk. -horká ražba. -tampónový tisk. Výroba: -vizitky. -razítka.

Progresiv s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým, ekonomickým poradenstvím a retail controlilngem.

Služby: -média, marketing a vztahy s veřejností.

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.