Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Zajištění a poskytnutí kompletního reklamního servisu. Bohatá praxe v oboru nám dovoluje nabídnout našim klientům profesionální a individuální přístup při návrzích a realizaci zakázek. Jako jediná agentura nabízíme zcela nový produkt: STŘÍBRNÉ PŘÍVĚSKY S LOGEM FIRMY, vyrobené laserovou technologii. Jedná se o nejpřesnější ztvárnění loga se všemi ...

Reklamní agentura: - provozuje sedm celorepublikových sítí indoorových nosičů umístěných v zdravotnických zařízeních, základních, středních a vysokých školách, fitcentrech a sportovištích, dopravních inspektorátech a bowling centrech.

News Outdoor Czech Republic je jednou z největších společností na trhu venkovní reklamy. Společnost vstoupila na český trh v dubnu 2002, kdy koupila divizi venkovní reklamy společnosti QUO.

New Vision Media hledá nové možnosti pro komunikaci produktů a služeb. Základem je zejména dokonalá znalost cílových skupin a nenásilné oslovení koncového uživatele. Díky vhodnému prostředí a oslovení může naše reklama působit jako vítané osvěžení a rozptýlení během obyčejného všedního dne. Vytvářením inovativních komunikačních kanálů ...

Služby: -dkeativní agentura -web -grafika -marketing -prezentace na internetu -tiskoviny -reklamní předmět -tvorba www stránek.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Grafické studio. Služby: - komplexní řešení v oblasti tvorby značky a designu, se zaměřením na design obalu - webdesign.

Grafické, reklamní, fotografické služby: - grafické práce - letáky, plakáty, bannery, kalendáře, formuláře - reklamní cedule - fotografování akcí - fotoobrazy - kurzy fotografie.

Grafické studio a tiskárna. Tisk: - knihy, brožury, učebnice - katalogy - časopisy - letáky, prospekty - plakáty do formátu B2 - autoatlasy - mapy - kalendáře - samopropisovací tiskopisy - dopisní papíry - vizitky - ceníky - oznámení - výdejky, formuláře atd.

Revoluční typ nákupního košíku v současné době naše společnost umisťuje do všech významných obchodních řetězců, které působí na území České republiky.

Společnost pro výrobu reklamy: -velkoplošný tisk -nápisy: na auta, výlohy a vývěsní štíty -transparenty a bannery -plakáty -samolepky -reklamní displeje a stojany -grafika pro výstavy, kongresy.

Vyrábíme reklamní nápisy z řezané a potištěné fólie, řezané grafiky.

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Internetová prodejní galerie současného výtvarného umění. Grafické služby.

Služby: -reklamní činnost -výroba a distribuce reklamních letáků.

Řízení firemních procesů, optimalizace výkonů společnosti: -CRM - řízení vztahu se zákazníky -řízení projektů a zakázek -EDM - správa elektronické dokumentace -řízení a sledování času (Time management) -workflow a řízení procesů -testování znalostí, dotazníky. Produkty a služby: -konzultace -analýza procesů a potřeb -návrh ...

Zajišťujeme kompletní produkční zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí, billboardové kampaně a grafické návrhy.

Výroba, tvorba: -www stránky -grafika -grafický design

Provozovatel sítě TISMEDIA. Reklamní agentura: -mediální plochy s Vaší reklamou v čekárnách, městských úřadech a nemocnicích.

Projektová organizace. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců v oblasti, která souvisí s energetikou, ekonomií, organizací a vypracování financování projektů. Projektová dokumentace: - všechny požadované stupně -studie, technické návrhy, posudky, dílčí řešení - energetika a stavebnictví, topení, voda, ...