Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Poskytujeme kompletní reklamní služby: výroba reklamy, reklamní tisk, letáky, grafika, grafické studio, grafické návrhy, instalace reklamy, billboardy, kreativa, produkce, média, hostesky, internet, výstavy, veletrhy, direct marketing, polepy aut, digitální tisk.

Reklamní předměty: - novoročenky - kalendáře - diáře - psací potřeby - kuličková pera, triopeny, víceúčelová pera, duopeny, sady, gelová pera, mikrotužky, plnící pera, rollery - reklamní cukrovinky - aromatické visačky - cyklistické láhve.

Video produkce. Video efekty a střih. Grafika design. Reklama a marketing. Modelingová agentura. 3D Bluescreen studio. Foto studio. Foto makeup a vizáž. Reportáže a krátké filmy.

3 S Agency se zabývá realizací akcí: - reklamních - kulturních - společenských - sportovních.

Grafické studio. Služby: -grafické práce. -webdesign.

Specializuji se na PPC reklamu ve vyhledávačích - snadné umístění odkazu na internetovou prezentaci klienta na první pozice Google a Seznam (pozor, není SEO). Kontextová a bannerová reklama v síti Google. Ke správě kampaně vytvoříme bannery zdarma a pracuji také s reklamou na Facebooku.

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Grafický design a webdesign: -tvorba internetových stránek a jejich webdesign -programování internetových stránek v Html, XHtml, CSS, DHtml, JavaScript, PHP a MYSQL -tvorba uživatelsky vstřícných internetových rozhraní a designu k interaktivním aplikacím tzv. Grafical User Interface (GUI) -DTP práce a tisková ...

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingového poradenství.

Grafické studio: - grafické návrhy, logotypy - fotopráce, digitální retuš - pre-press, osvit, scan, sazba, montáž, zlom. Výroba razítek. Reklamní potisk: - textil - trika, dresy, šerpy, pracovní oděvy apod. - tašky - papírové, plastové a textilní - hrnky - kalendáře, diáře, zápisníky - reklamní předměty - přístrojové panely ...

Reklamní agentura: -ochutnávky, degustace -propagace firmy -merchandising -sampling -dotazníkové akce -výzkum trhu (v Čechách i na Slovensku).

Remis nabízí: -venkovní reklamy -zřizování a pronájem reklamních ploch -samolepicí grafiku -světelné reklamy -velkoplošný tisk -firemní štíty, tabule a transparenty -stojany, stojánky na prospekty -polep automobilů -orientační systémy budov.

Výtvarné a grafické studio. Tiskárna: -ofsetový tisk -velkoformátový tisk -reklamní předměty

Zajišťování plánování komunikační a marketingové strategie, reklamní kampaně.

Tisk: - velkoplošný - digitální. Výroba: - razítka - reklamní předměty.

Nabízíme: -internetové prezentace a eshop -internetový marketing -registrace domén a webhosting -grafické práce, reklama, marketing.

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Naše služby: - kopírování - razítka - tisk, grafika.

Mezi portfolio našich služeb patří například reklamní činnosti, tvorba webových stránek, eshopů, tiskové služby a grafické práce. Působíme po celé republice a nabídka služeb a produktů je velmi pestrá. Veškeré služby a produkty dodáváme vždy v prvotřídní kvalitě a za bezkonkurenční ceny.

Full service Public Relations - events, práce s médii, multimédia, publikace, semináře, školení, sponzoring.