Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Výroba: -rychlá razítka MODICO -reklamní tabule -polepy vozidel -firemní štíty -velkoplošný tisk -směrové ukazatele -transparenty -nápisy na výlohy prodejen -dopravní značky -orientační systémy -billboardy -reklamní stojany před prodejny -celohliníkové reklamní systémy na sloupy veřejného ...

Grafické studio: - knižní obálky, - firemní grafika, - loga, - webdesign, - ilustrace, - kalendáře.

Reklamní agentura, služby: - reklamní nápisy ze samolepící fólie - výlohy, firemní auta, taxi, reklamní stojany, etikety - plastické nápisy, směrové a informační tabule - potisk a výroba autoplachet - výroba razítek - webdesign.

Nabízíme služby v oblasti budování obchodních sítí v CZ a SK: 1. Budujeme obchodní sítě tvořené obchodníky, dealery, distributory, franchisanty 2. Obsazujeme pozice obchodníků, obchodních manažerů 3. Realizujeme obchodní kampaně na míru 4. Zajišťujeme vstup firem a trhy 5. Poskytujeme strategické poradenství v obchodě 6. Poskytujeme ...

Modelingová agentura. Zastupujeme děti a teenagery pro svět reklamy. Nábor dětských modelů, casting, fototest, módní přehlídky. Děti a teenegeři do reklamy: - fotky, fota, fotografie dětí do reklamy dětský modeling Praha, teenageři do reklamy, fota fotky focení dětí do reklamy, castling pro děti - casting pro děti - castingy pro děti - ...

Grafické studio. Zjednodušíme obalové procesy, cestu Vašeho výrobku k zákazníkovi. Řešíme logistiku - balení, značení, uskladnění, doručení. Máme vlastní zkušené profeionály v týmu a síť špičkových dodavatelů – tiskařské firmy, výrobci obalů, distributoři, dopravci.

Společnost kreyo s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, marketingové služby, grafiku a natáčení videí.

Služby počítačové grafiky. Firemní identita a logo design. Propagační materiály. Sociální sítě.

Prodej a výroba reklamních předmětů. Zabýváme se prodejem plastových, dřevěných, kovových, kožených i zakázkových USB pamětí. Nabízíme reklamní lupy, kosmetické pilníky, přívěšky, ručníky, silikonové náramky či sportovní zboží. Vyrábíme úspornou světelnou reklamu, plastické nápisy či 3D loga.

Kopírování, velkoformátový tisk, laminování do A2, skenování dokumentů, kroužková vazba, výroba vizitek a mnoho dalších služeb.

Reklama, reklamní agentura: - reklamní předměty - firemní tiskoviny - PF - výroční zprávy - informační systémy.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - webové aplikace - online marketing - design, bannery

Grafický designér - 3D, 2D. Počítačová grafika. Webdesign - tvorba www stránek Firemní vizuál - tvorba loga, vizitek, polepů aut, výlohy.

Internetový obchod, on-line prodej: - dárkové zboží - oblečení - trička, mikiny Zakázkový potisk - oblečení, hrníčků, polštářků, tašek. Vlastní grafika nebo námi vytvořená.

Online marketing. Tvorba webu. Redesign stávajícího webu. SEO optimalizace. Tvorba obsahu na sociální sítě, PPC reklama. Grafické práce. Copywritign.

Roman Machanec se zaměřuje na tvorbu reklam, videoklipů, svatebních videí a na s tím související činnosti.

Společnost ZONCOLAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamního zboží a šál, trik, vlajek a čepic pro fanoušky.

Prodej: papíru, kancelářských potřeb, školních potřeb, drogerie, hygieny, obalového materiálu, hygienického materiálů, občerstvení, kalendáře, diáře, PF karty, reklamní předměty, dárkové předměty, tisk

Společnost mypinbuttons s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej placek, magnetek, klíčenek, zrcátek a doplňků s vlastním motivem.

EVADTER s.r.o. zajišťuje úklidové služby, provádí výrobu razítek, reklamních předmětů a instalace softwaru a hardwaru.

LTsign, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej světelné, atypické a 3D reklamy, panelů, totemů a dalších reklamních předmětů.

Internetové služby: - SEO optimalizace - zpětné odkazy - tvorba mikrostránek, webových stránek - analýza návštěvnosti - PPC reklama - internetmarketing - webhosting - e-shopy - prodej domén a funkčních stránek.

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do našeho portfolia. Ať už jde o profesionální ...