Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Informica Graphics je grafické studio, které se zabývá grafickým designem, předtiskovou přípravou a tiskovou produkcí.

Nabízíme ofsetový a digitální tisk. Provádíme: - grafické návrhy - sazbu a zlom textu - plochý a rotační ofsetový tisk - malonákladový digitální tisk - velkoformátový digitální tisk - direct mailing vč. personalizace a obálkování - kompletací zásilek. Zakázková výroba a digitální potisk reklamních předmětů.

Výroba: - firemní prezentace - reklamní spoty - dokumenty - multimediální prezentace - DVD - CDROM - VIDEOCD - audiovizuální pořady - letáky - katalogy - prospekty.

Reklamní prezentační systémy.- Všem našim zákazníkům zaručujeme kvalitní prezentační systémy, přijatelnou cenu, vstřícný přístup. Nabízíme Vám roll up stojany, reklamní stojany na letáky, roll up bannery, výstavní stojany, stojany na katalogy, prezentační systémy, roletové stojany, plastové stojánky, reklamní poutače, promo stolky stojany do ...

Programování tvorba internetových prezentací, aplikací, e-shopů, internetové reklamy a marketing, Microsite and SEO Grafika tvorba grafiky pro internetové prezentace, tvorba grafických i flash bannerů a grafiky na podporu prodeje na internetu. Tvorba grafiky pro tištěnou formu DTP Tisk malonákladový digitální tisk, Ofsetový tisk, potisk jiných ...

Reklamní a propagační činnost.

Nabídka reklamních služeb a bannerové reklamy.

Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - samolepicí reklama - hlavičkové papíry - obálky - velkoplošný digitální tisk - samolepky - tiskopisy - vizitky. Služby: - kopírování - rychlokopírování - nápisy na automobily, vozy - potisk reklamních předmětů, etiket, triček - vazba dokumentů. Papírnictví, e-shop i kamenná ...

Kompletní servis v oblasti: - reklamy - dokumentárních a propagačních filmů - polygarfické produkce. Reklama - full service. Výroba: - filmů - videozáznamů - reklam. Polygrafická výroba, tisk: - brožur - katalogů - velkoplošných plakátů.

Výroba zpravodajských reportáží. Výroba prezentačních filmů měst, obcí a regionů. Výroba reklamních spotů. Návrh a správa webových stránek.

Vyrábíme kompletní sortiment razítek Trodat. Expresní razítko na počkání do 15 minut. Tiskneme vizitky, pozvánky, letáky a oznámení i expresně. Barevný tisk do formátu A1, řezané samolepy, plakáty.

Reklamní agentura se specializací na reklamní a pracovní textil.Dále realizace výstavních expozic na klíč, smluvní přeprava zboží, návrh a dodávka reklamních a propagačních předmětů.

Reklamní předměty - velkoobchod a maloobchod, přímy import, zakázková výroba. Kategorie: - psací potřeby - kancelář - domácnost - hobby - volný čas - elektronika - IT příslušenství - rozdávací dárky - na cestování.

výroba 3D plastických log, nápisů, modelů z polystyrenu. Reklamní výroba, polepy řezanou fólií, frézování. Loga, nápisy: Standardně zhotovujeme loga do interiéru, exteriéru i na různé akce.

Výhradní zastoupení leteckých společností, hotelových řetězců, půjčoven automobilů a dalších firem v ČR a dalších 18 zemích střední a východní Evropy. Obchodní a marketingové služby.

I-HOUBY.cz je zcela unikátní (vý)herní portál. Jde o logicko-akční hru plnou neočekávaných zvratů a taktických možností. Zažijete adrenalinovou zábavu a navíc můžete i v jediné hře vyhrát skutečné předměty nebo je nakupovat za našetřenou virtuální měnu. Unikátní logicko - akční online hra Prohlížečová hra, výherní portál Hraj o hmotné ceny ...

Poskytování služeb grafického studia a fotoateliéru. Tvorba firemní identity, loga a grafiky.

Jsme reklamní studio s nabídkou reklamních a marketingových služeb, organizace firemních a společenských akcí, školení. Tisk a DTP studio.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti grafického designu. Nabízíme grafické manuály, výroční zprávy, firemní periodika, publikace, webdesign a další.

Poskytujeme objektivní informace o produktech a subjektech finančního trhu. Předmět podnikání: - zpracování dat - služby databank - správa sítí - poskytování software - činnost organizačních a ekonomických poradců.

Reklamní agentura se specializovanými službami pro farmaceutické společnosti.

Grafické studio Počítače: PC, Apple Macintosh Programy: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign CS2 aj. Tvorba grafického designu firemní loga, logomanuály tiskoviny: letáky, prospekty, katalogy, plakáty, výroční zprávy, kalendáře, pozvánky, novoročenky etikety výrobků, grafický a průmyslový design výrobků a obalů ...

Jsme firma specializující se na instalace reklamních produktů zhotovených převážně jinýmy producenty a to v nejširším možném rozsahu od jednoduchých drobných instalací přes výlohy prodejen, billboardy, bannery, síťoviny....... až po nejnáročnější polepy dopravních prostředků včetně autobusů, vlaků a dopravních letadel. Samozřejmě uspokojíme i ...