Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Naše grafické a DTP studio nabízí: grafické návrhy, sazba, zlom, skenování, osvit, nátisk, CtP. Dále nabízíme polygrafické služby, digitální fotografie, ofsetový tisk, knihařské zpracování.

Regionální televizní vysílání: - TV Slovácko. Reklamní agentura.

Komplexní služba od návrhu až po realizaci. Podlinková komunikace. Marketingové služby: -analýza marketingu konkurence -návrhy marketingových strategií -promotions a další programy na podporu prodeje -kompletní reklamní služby -corporate identity. Public relations: -produktové PR -vztahy se spotřebiteli -vztahy s ...

Reklamní činnost: - reklama - grafika - instalace - výstavy - lokalizace, jazykové překlady.

Reklamní agentura. Výroba, tisk, distribuce, prodej: - reklamní magnety, magnetky.

Připravujeme a vyrábíme tiskoviny. Tvoříme nové firemní logotypy.

Okresní(obchodní) hospodářská komora Brno-venkov(OHK) pracuje jako samostaný právní subjekt a poskytuje komplexní podnikatelský servis v oblastech: -INFORMATIKA -SEIF (systém ekonomických informací o firmách) -nabídky a poptávky ze zahraničí -teritoriální informace o zemích -prezentace obchodních záměrů v zahraničí -PROPAGACE ...

Reklamní společnost: -kompletní reklamní servis, FULL SERVICE. Výroba, instalace: -světelná reklama, světelná písmena, světelné panely, montáž reklamy -zpracování grafiky na PC -velkoplošné malby na fasády, průmyslové objekty -grafika ze samolepících fólií, polepky, reklamní tabule, reklamní cedule, reklamní panely.

Poradenská a konzultační firma v oblasti digitálního zpracování obrazu a textu pro grafický průmysl. Výroba tiskovin od převedení obrazu do digitální podoby, zpracováním získaných dat, předtiskovou přípravou a řízením tiskových procesů včetně správy barev. 1) Poradenské a konzultační služby, odborná pomoc při instalaci systému přímo v ...

Agenturou specializovanou na public relations a public affairs, poskytující komplexní služby v oblasti komunikace. Je součástí nadnárodní sítě public relations agentur Pinnacle Worldwide, sdružující přes padesát členů v Severní a Jižní Americe, Evropě, Asii a na Středním východě.

Obchodní komora usilující o podporu hospodářských a obchodních styků mezi ČR a Švýcarskem, zajištění informací, kontaktů, právní pomoci a exportu.

Reklama a marketing: - reklamní předměty - singmaking - promotion akce - marketingová komunikace - webdesign. Grafické práce: - grafické návrhy pro veškeré tiskoviny od vizitek po katalogy, obaly na výrobky, reklamy, firemní loga, jednotný vizuální styl firmy. Produkce: - zpracování jakékoliv zakázky, od A do Z.

Poradenství v oblasti marketingu a propagace.

Reklamní činnost: -balónová reklama -vyhlídkové lety balónem.

Webový a grafický design. Fibit se specializuje především na tvorbu e-shop řešení, webových stránek - webdesign a internetový marketing. Nabízíme zároveň služby v oblasti reklamního designu - návrh letáků, polep aut, světelná reklama a další.

Kompletní reklamní servis, reklama: -řezaná reklama -polepy: auta, stojany, výlohy, panely -firemní cedule a šťítky (PVC, mosazné, nerezové) -orientační systémy, -světelná reklama -billboardy, plachty, samolepky -velkoplošný digitální tisk -textil (čepice, trika, monterky...)

Výhody ze spolupráce s ppm czech. Společnost ppm czech na Česko-Slovenském trhu nabízí nejen bohaté zkušenosti, ale také nejširší škálu kvalitních a zkušených pracovníků. Okamžité celorepublikové pokrytí ČR a SR zajištěné jedinečným týmem stálých a zkušených lokálních Area Manažerů.

Realitní činnost. Reklama. Velkoplošná reklama. Fuul servis v oblasti reklamy. Pořádání výstav, veletrhů.

Tiskařské práce a služby. Zajištění vydavatelské činnosti a služeb grafického studia.

Kompletní reklamní servis: -grafické návrhy -sazba textů -skenování, osvit -ofsetový čtyřbarevný tisk -logotypy -vizitky, dopisní papíry, formuláře -reklamní prospekty -brožury, katalogy, ceníky, plakáty -chlopňové desky -výroční zprávy -reklamní tabule i světelné -sítotisk-samolepky, trička -kontakt: p.Miroslav ...

PortalWeb Nabízíme: - tvorba a zpracování www prezentací - fotografování - grafické služby.