Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Velkoplošná reklama na fasádách domů, výroba reklamních cedulí a poutačů, polep automobilů, výloh, orientační systémy. Tisk letáků, prospektů, katalogů a pod. Internetové stránky.

Výtvarný, grafický a reklamní ateliér.

Služby: -filmová, reklamní produkce -natáčíme propagační filmy, reklamy, videoklipy i animace -klademe důraz na moderní technologie -interaktivní média a maximální kvalitu -první holografická reklama v České republice.

Oprava: -obuvi Výroba: -klíče, autoklíče -razítka Rytecké práce.

Komplexní příprava corporate identity od loga po aplikaci – vizitky, dopisní papíry, propisovací formuláře, rekl. předměty, kalendáře, PF…, profesionální sazba výročních zpráv, periodik, odb. publikací. Řešení na klíč, zajištění a dohled nad výrobou. Robin Martenek Kreativní grafické návrhy. Jednotný grafický design. Návrh logotypu. Návrhy a ...

Nabídka kompletních služeb v oblasti internetu - grafika, e-shop, interinternetové stránky, www stránky, webové stránky, www prezentace, eshop, netový obchod, administrace, redakční systém, marketing, reklama, webdesign, webhosting, domény.

Největší výrobce a prodejce sportovních pohárů a cen v ČR.

Reklamní agentura: - grafické práce - tisk - výroba samolepek - veletržní expozice - potisk textilu.

SEO optimalizace - nejjistejsi cesta ke zvyseni navstevnosti Vaseho webu. Dulezity pro optimalizaci je linkbuilding - kontrola zpetnych odkazu, budovani zpetnych odkazu, vymena odkazu, . Take ppc reklama dokaze posunout Vas web na predni pozice ve vyhledavacich.

Rozesílky adresné i neadresné, dopisy a časopisy. Přehledy skladů, procesů a monitorování služeb dostupné přes internet. Výroba CD, DVD a CD vizitek.

REKLAMA ZE SAMOLEPÍCÍCH FOLIÍ NA PLOTTERU -reklamní panely -poutače, billboardy -firemní vozy, automobily, autobusy, kamiony, trolejbusy, dodávky -informační systémy budov (interiér, exteriér) -stojany před obchody, restaurace (kovové a plastové) -výstavní stánky -světelná reklama. VELKOPLOŠNÝ TISK -materiál - ...

Full-servisová reklamní agentura: - reklama a marketing - internetové stránky ( Webdesign, Tvorba internetových stránek, Redakční a rezervační systém na míru, Interaktivní stránky, Microsites, SEO, Reklama na internetu) - grafické studio DTP a jiné grafické práce. Vytváříme grafické návrhy drobných tiskovin, vizitek, letáků, obalů, ...

Reprostudio. Grafické návrhy. Příprava dat pro osvit.

Komplexní reklamní služby. Výroba: - obří nafukovadla - světelná reklama - orientační systémy-pro budovy, města - malby na fasády - grafické návrhy - tiskoviny-prospekty - výstavní kóje. Interiéry: - komplexní vybavení. Pronájem: - obří nafukovadla - héliové vzducholodě - reklamní plochy. Vyřezávání fólií na plotru.

Činnost: - teambuildingy - akce pro obchodní partnery - firemní akce - adrenalinové a sportovní aktivity - výstavy a veletrhy - akce pro veřejnost - vánoční večírky - tisk a grafika - výzdoba a dekorace - reklama - reklamní nisiče

-modelingová a produkční agentura, -modelky, hostesky, přehlídky, choreografie, castingy, osvětlení a ozvučení, přehlídkové molo, catering, moderátor a VIP osoby.

Činnost: - nabízíme kompletní řešení pro Vaše internetové stránky - navrhneme loga, grafiku a tiskoviny - tvoříme internetové obchody - natočíme, či zpracujeme libovolné video

Služby: -natáčení videa, reklamních spotů.

Oblastí, na kterou se specializujeme, je motivace zaměstnanců. Pro tuto oblast řízení společnost jsme vyvinuli unikátní metodiku obsahující: průzkumy motivace zaměstnanců a design programů pro zvýšení motivace a loajality zaměstnanců průzkumy, návrhy, implementace, komunikace a monitoring systémů zaměstnaneckých výhod (benefitů)

Registrace odkazů do katalogu, PR články, PPC reklamní kampaně Google AdWords, eTarget, Sklik.

IS Produkce: - realizace digitálních instore médií: - IS instore rádio, televize

Kompletní vydavatelský servis: - tisková příprava - vytištění a rozeslání tiskových materiálů (např. informační zpravodaje, bulletiny, ceníky, katalogy nebo letáky) - korektury - zajištění inzerce - proplácení autorských honorářů a další.

Činnost: - tvotbou reklamních předmětů, např. silikonové náramky, (tyto například s potiskem, nebo s ražbou písma emboss, deboss) dále banerové propisovací pera, USB flasch disky, háčky na kabelku a mnoho jiných v různých barvách a potiskem dle pantone vzorníku. Tvoříme webové stránky. Nabízíme služby fotografa. Služba tiskárny.