Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Výroba: -reklamní polep automobilů, poutačů -razítka, vizitky, plexi stojánky, plachty, bannery a informační firemní nástěnky. Prodej a výroba: -hliníkové kliprámy, stojany, poutače a reklamní Áčka.

Grafické návrhy, výroba webových stránek Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Provozovatel značky Camelo - Polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk.

Nabízíme polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk, design.

Obecně prospěšná společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro zrakově postižené. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením a nabízíme celou řadu služeb mezi které patří např. prodej kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, potisk reklamních předmětů, výroba keramických ...

Společnost Influencer marketing agency s.r.o. je marketingová agentura, která poskytuje služby napříč online marketingem, spolupracují s influencery: - tvorba webových stránek - PPC kampaně - správa sociálních sítí

Vyrábíme gravírované a tištěné štítky s logem na značení výrobků. Oděvní etikety, údržbové etikety, aplikace, nažehlovací obrázky, nažehlovací loga.

Naše firma se zabývá prodejem kancelářských a školních potřeb, obalových materiálů, papíru a tiskopisů. Dále se zabýváme výrobou poštovních razítek včetně textové raznice a provádíme i laserové řezání a gravírování. Součástí našich služeb je také velkonákladový i malonákladový barevný tisk letáků, prospektů, vizitek, bloků, kalendářů, bannerů a ...

Výroba reklamy - letáky, vizitky - polepy aut - reklamní dárky - tabule.

Grafické práce Prodej a montáž - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky

Jsme 100% dceřinou společností Nielsen. Disponujeme širokým portfoliem služeb v oblasti výzkumů, monitoringu reklamy a analýz. Zaměřujeme se na metodologicky a technologicky náročné projekty, jako je crossmediální měření sledovanosti videoobsahu. Součástí společnosti je oddělení Adwind Software pro vývoj software pro práci s daty.

Kompletní reklamní, návrhy a výtvarný servis, design, reklama včetně realizace: Polepy aut, realizace: -návrh nového designu -re-design stávajícího -motocykly, osobní vozy, nákladní automobily, autobusy, stany, objekty atd. Firemní klientela: -polepy firemních vozů -elektivní reklama. Grafické služby: -logo, jednotný vizuální ...

Reklamní předměty a voodoo panenky, e-shop a velkoobchod: Nabízíme originální reklamní, voodoo panenky a dárkové předměty značky minivoodoo. Jedná se především o dárkové mini maskoty, přívěšky a talismany pro štěstí ideální pro velké a střední společnosti. Firemní dárky, předměty pro sponzoring, charitu a nadace nebo odměny do spotřebitelských ...

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Exponex s.r.o. poskytne služby v oblasti marketingové komunikace se zaměřením na event a expo management: -organizace veletrhů a výstav a konferencí -organizace kongresů a seminářů -veletržní expozice, realizace veletržních expozic, českých oficiálních účastí v zahraničí -poradenství a servis v oblasti veletrhů po celém světě -zastoupení ...

Tiskárna: - tisk nažehlovaček - kopírování, tisk, laminování - tisk fotografií - výroba razítek.

Firma ACC Larsen Group s.r.o. byla založena v roce 1998 a specializuje se na poskytování služeb mystery shoppingu a průzkumu trhu. Od roku 2017 firma poskytuje i služby v oblasti autobusové dopravy. Vysoký standard poskytovaných služeb je pro nás v obou těchto oborech normou.

Reklamní agentura-realizace reklam: -bezpečnostní požární a jiné samolepky -orientační a informační systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označení obchodních výkladů -poutače -štíty -sítotisk, potisk textilu -velkoplošný tisk -vizitky, tiskoviny -reklamní předměty -digitální tisk -polepy aut -polepy výloh.

Společnost MITKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamních předmětů, party stanů, slunečníků, sedacích vaků a mnoho dalšího.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizace -portály a internetové aplikace -intranetové informační systémy -realizace internetových kampaní -optimalizace pro vyhledávače (SEO) -kreativní grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

MakesYouLocal s.r.o. se zaměřuje na online marketing a překlady.

ContentKing Czech Republic s.r.o. se zaměřuje na internetový marketing, SEO a monitorování.