Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Kompletní reklamní, návrhy a výtvarný servis, design, reklama včetně realizace: Polepy aut, realizace: -návrh nového designu -re-design stávajícího -motocykly, osobní vozy, nákladní automobily, autobusy, stany, objekty atd. Firemní klientela: -polepy firemních vozů -elektivní reklama. Grafické služby: -logo, jednotný vizuální ...

Reklamní předměty a voodoo panenky, e-shop a velkoobchod: Nabízíme originální reklamní, voodoo panenky a dárkové předměty značky minivoodoo. Jedná se především o dárkové mini maskoty, přívěšky a talismany pro štěstí ideální pro velké a střední společnosti. Firemní dárky, předměty pro sponzoring, charitu a nadace nebo odměny do spotřebitelských ...

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Exponex s.r.o. poskytne služby v oblasti marketingové komunikace se zaměřením na event a expo management: -organizace veletrhů a výstav a konferencí -organizace kongresů a seminářů -veletržní expozice, realizace veletržních expozic, českých oficiálních účastí v zahraničí -poradenství a servis v oblasti veletrhů po celém světě -zastoupení ...

Tiskárna: - tisk nažehlovaček - kopírování, tisk, laminování - tisk fotografií - výroba razítek.

Firma ACC Larsen Group s.r.o. byla založena v roce 1998 a specializuje se na poskytování služeb mystery shoppingu a průzkumu trhu. Od roku 2017 firma poskytuje i služby v oblasti autobusové dopravy. Vysoký standard poskytovaných služeb je pro nás v obou těchto oborech normou.

Reklamní agentura-realizace reklam: -bezpečnostní požární a jiné samolepky -orientační a informační systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označení obchodních výkladů -poutače -štíty -sítotisk, potisk textilu -velkoplošný tisk -vizitky, tiskoviny -reklamní předměty -digitální tisk -polepy aut -polepy výloh.

Společnost MITKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej reklamních předmětů, party stanů, slunečníků, sedacích vaků a mnoho dalšího.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Služby: -tvorba WWW a webdesign -správa a aktualizace -portály a internetové aplikace -intranetové informační systémy -realizace internetových kampaní -optimalizace pro vyhledávače (SEO) -kreativní grafika a DTP -webhosting a serverhosting.

MakesYouLocal s.r.o. se zaměřuje na online marketing a překlady.

ContentKing Czech Republic s.r.o. se zaměřuje na internetový marketing, SEO a monitorování.

Mgr. Lubomír Soldán se zaměřuje na grafický design, tvorbu videí, animací a na marketing a fotografování.

Prodej, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový obchod: - dárkové a reklamní sklenice. Pískování skla: -loga, logo -jména -věnování.

Společnost ReSit s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se již téměř 30 let zabývá veškerou činností v oblasti sítotiskové produkce, a to především výrobě samolepek. Současně se zabýváme také reklamní výrobou, kdy nabízíme např. výrobu polepů vozidel, reklam na budovy, reklamních tabulí, bannerů a kalendářů. Součástí našeho sortimentu je ...

Jsme kreativní studio zaměřujeme se na tvorbu prezentačních filmů, náborových kampaní, reklamní fotografie, zvukovou tvorbu a marketing

Martina Šindelová se zabývá online marketingem - tvorbou webových stránek, PPC reklamami a sociálními sítěmi.

Provozujeme: -vybraná tělovýchovná, sportovní, rekreační a ubytovací zařízení ve městě. -zimní stadion -fotbalová areál -turistická ubytovna -městské lázně -letní koupaliště -parkovací automaty.

Nabídka: - reklamní a fotografické služby - polep automobilů, cedulí a výloh. Tisk: - vizitky - novoročenky - etikety - samolepky - reklamní plachty - kalendáře - plakáty a bilboardy. Potisk triček a reklamních předmětů.

Reklamní kancelář. Tiskové služby: - časopisy, Venkovní reklama: - billboardy, bigboardy. Event agentura. Reklamní spotové kampaně. Výroba krátkých produktových pořadů.

Billa Clean s.r.o. se zaměřuje na stavební a zahradnické práce a poskytuje marketingové služby.

Společnost hi SEO, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu internetových prezentací, grafickou činnost a na SEO.

Ubytování: - ubytovna s celoročním ubytováním: - WC a sprcha na pokoji. Parkování. Nekuřácké prostory. Výroba, dodávka: - atypické desky na jídelní lístky - vývěsní štíty a reklamní poutače. Služby: - pískování skla. - renovace dřevěných dílů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahradní kovový nábytek -doplňky. Zpracování, výroba, ohýbání: -skleněné dekorace, skleněné obrazy, stylové desky, desek, deska-fusingu a ohýbání skla, sklo, skel. Fusingová pec 230 x 130 cm, do výšky 40 cm. Prodej skleněných dekorací. Léto 2007. Ubytování, chalupa: -27 lůžek-v 7 ...