Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Produkce audiovizuálních děl na klíč: - kreativa a výroba reklamních spotů, korporátních filmů, dokumentárních a hraných filmů a televizních pořadů - 2D a 3D animace, grafické pracoviště, časosběrné snímání, webové prezentace - authoring a mastering DVD a Blu Ray.

Modelingová agentura: - módní přehlídky v rámci plesů, firemních akcí a oslav - castingy a odborné semináře v Olomouci, Praze, Brně, Ostravě a Třebíči - kurzy začínajících v modelingu, fotomodelingu a hostesek - fotomodeling pro nabídkové katalogy, letáky, billboardy, plakáty, TV spoty - hostesky na promo ...

Reklamní design - STUDIO 22 Reklamní a propagační činnost.

Vydavatelské a nakladatelské činnosti: -grafické práce a kresličské práce -reklamní činnost a marketing -organizování sportovních soutěží

Poskytovatel interaktivních řešení ve zdravotnictví a farmaceutickém průmyslu - e-marketing. Mezi hlavními řešeními, která našim klientům nabízíme, jsou: -vytváření, realizace a aktualizace marketingových a komunikačních programů (one-to-one) -rozvoj konceptu internetová lékárna a internetová poliklinika -rozvoj vzdělávání lékárníků, ...

NOESIS je reklamní společnost. Předtisková příprava, litografie. Ofsetový tisk do formátu B1, plnobarevný tisk, knihtisk. Tisk: - vizitky, letáky, dopisní papíry, formuláře, samolepky, obálky, prospekty, katalogy, plakáty. Veškeré dokončovací práce: - laminace - UV lak - výsek - vazby - kompletace - lepení.

Reklamní společnost: - grafika - tisk - reklama.

Potisk: - vizitky, pozvánky, textil, trička, letáky, billboardy - využíváme sítotisk, tampónový tisk i rotační tiskárnu - na kov, sklo a tvrdé materiály používáme gravírování nebo pískování. Polepy: - auta, výlohy. Tvorba: - webové stránky.

Výroba: - bannery, banery (litý banner, baner). Instalace a zavěšení banneru či plachty na jakékoliv objekty. Nabídka pronájmu reklamní plochy.

Naše služby: - výroba razítek - digitální tisk - kopírování - prodej kancelářských potřeb.

Komplexní reklamní a tiskařské služby. Výroba: - reklamní letáky - plakáty - etikety - vizitky - publikace - brožury.

Služby: -webdesign, tvorba www stránek -DTP studio -multimedia -propagační materiály -návrhy, tisk grafických materiálů -vizitky, loga, letáky.

Dovoz, import převážně z Asie: -reklamní předměty, dárky: -dřevěné krabičky, plechovky, tašky -klíčenky, šňůrky na krk, lanyard -obaly -USB disk, USB flash VoIP operátor. Provoz sítě levného telefonování.

Graphic Design Studio Grafický design: - logotypy - design manuály - obalový design - kampaně. Marketing: - marketingový audit - marketingový plán - marketingový projekt - plánování a nákup médií - produkce.

Výroba, prodej: -broušené sklo. -skleněné dárkové předměty: -pilníky. -svícny. -reklamní předměty ze skla.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Nabízí: - skenování do formátu A0 - grafické návrhy, sazba, archová montáž - osvit do formátu B1 - nátisk do formátu A1 - digitální fotografie - ofsetový tisk - expresní digitální tisk - CTP desky do formátu B2.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - reklamní a dárkové předměty ze skla: - plakety, globusy, kostky, koule, pyramidy - skleničky, skleněné bloky PRÁCE: - broušení a pískování (sklo)

Provozovatel modelingového serveru. Vyhledávání modelů, modelek.

Reklama a propagace: -reklamní tabule a nápisy -reklamní předměty -vizitky, samolepky -svatební oznámení -písmomalířství -razítka.