Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Zajištění správy nemovitostí, architektonických a inženýrských činností. Provádění reklamní činnosti, průzkumu trhu a veřejného mínění.

Nakladatelství. Vydavatelství. Grafické studio. Na počátku tohoto tisíciletí se grafické studio Wagner po 9 letech existence transformovalo v nakladatelství a vydavatelství Wagner Press, s. r. o. Základ vydavatelských aktivit společnosti tvoří tři vlastní tituly: - měsíčník Development news (od r. 1998) - dvouměsíčník Beverage & ...

Reklamní agentura: -multimediální prezentace -velkoplošný a malonákladový tisk -reklamní předměty.

Reklamní činnost: -grafika, tisk -graphic, print -press, tisk -promotion, propagace, reklama.

Návrh, tvorba, výroba, výlep. - billboardy v okresech OV, FM - venkovní, velkoplošná reklama. Reklamní a marketingové služby.

Pořádá: - vzdělávací kurzy a školení - školení bezpečnost práce - školení PO Pořádání kulturních a společenských akcí: - plesy - rauty - modní přehlídky - zábavná a hudební produkce Koupě zboží za účelem dalšího prodeje. Zprostředkování obchodu. Zprostředkování zaměstnání. Reklamní agentura. Provádí: - tvorba www ...

Fotoateliér. Služby: - ateliérové foto barevné - digitální fotografie - reportáž foto dle přání Maloobchod: - fotografické potřeby. Výroba: - razítka.

Reklamní studio. Výroba: -malosériový tisk (vizitky,samolepky, novoročenky,pohlednice,blahopřání) -foliová reklama -kusové bilbordy (do 3x1,5m) -světelná reklama -tisk na plátno -potisk textilu. Prodej,výroba: -poháry pro sportovce a chovatele -plakety -medaile -štítky na tyto ceny. Služby: -návrhy a podklady pro ...

Koncertní a reklamní agentura. Kulturní a společenské centrum: -koncerty -přednášky -módní přehlídky -společenské akce -taneční večery.

Nabídka komplexních služeb v oblasti mediální komunikace, především v oblasti mediálního plánování.

Instalatérské, topenářské a vodařské práce: -vnitřní rozvody plynu, kanalizace -podlahové, ústřední vytápění -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI, GABOTHERM Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez, dle zakázky a přání zákazníka -montáž kotlů všech značek (specialista BAXI) -rekonstrukce bytového fondu -bytová jádra -rodinné domky ...

Reklamní a umělecká agentura (studio). Služby: -reklamní, reklama -komplexní reklama pro firmy.

Komplexní služby ve výstavnictví v tuzemsku i v zahraničí. Návrhy a realizace interiérů.

Reklamní agentura, grafické studio a tisková produkce v jednom. Naší hlavní specializací je kreativní grafický design a jeho výsledná realizace do tiskové podoby.

Prodej: -kancelářské potřeby -školní potřeby -tiskopisy -magnetické a nástěnné tabule, nástěnky -dárkové zboží. Výroba: -razítka -vizitky.

Komplexní reklamní služby v oblasti TV a rozhlasové produkce a nákupu médií v České republice a zahraničí: -výroba a zajištění vysílání TV reklam ve všech televizích v ČR -výroba a zajištění vysílání rozhlasových reklam v regionech a celé ČR -natáčení a výroba reklamních a uměleckých videofilmů,TV spotů, internetových ...

Nakladatelství, grafický servis: -publikace a knižní výrobky na klíč, od rukopisu ke knize a časopisu -grafické návrhy a úpravy všech druhů tiskovin včetně polygrafické výroby -kompletní předtisková příprava všech tiskovin -kompletní vydávání periodického tisku včetně distribuce.

Výroba a prodej: - světelné reklamy (panely, boxy) - reklamní štíty - poutače - stojany.

Reklama: -velkoplošný digitální tisk do interiéru, exteriéru -reklamní grafika ze samolepících fólií -bannery, síťoviny -vlajky -transparenty -polepy aut (grafika na dopravní prostředky) - řezaná grafika nebo tištěná grafika -reklamní tabule na běžnou nebo litou fólii -realizace výstavních expozic.

Poradenská firma specializovaná na podporu výzkumu, vývoje a inovačního podnikání v oblasti nových technologií (především v oblasti informačních a komunikačních technologií). Pomoc českým firmám získat financování pro svoje inovační projekty a komercionalizovat výsledky výzkumu z EU programů. Více než 10 let provoz bezplatné informační služby ...

Reklamní agentura. Služby: - profesionální reklamní záznamy nebo filmy - výukové kazety - reklamní šoty.

Služby: - kompletní marketingové činnosti..