Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní agentura: -komplexní reklama -velkoplošný tisk -nabídka kompletního reklamního servisu -zpracování grafických návrhů, tiskovin a polepů vozidel, aut -zpracování potisků na trička, textil dle Vašeho návrhu - motivy na přání, kresby dětí na triku,

Zpracování, řezání, ohýbání: - plasty. Frézování: - plasty 3D frézka. CNC lepení reklamních plastů. Výroba: - plastové stojany - firemní štíty - plastická písmena a znaky - informační tabulky a štítky. Gravírování (plasty, dřevo, kov) - gravírované štítky a jmenovky - přístrojové štítky a panely. Výroba a prodej: - ...

Videostudio: - film-video - fotografie - grafika - texty - semináře a kurzy

Inzerce na Seznamu a Google www.karmaklik.cz Zajistíme pro Vás online reklamu na vyhledávacích serverech Google i Seznam. Prokliková kampaň od 7.000 Kč + DPH. Garance první strany ve vyhledávání od 750 Kč/měsíc + DPH. Jak to funguje? Prokliková kampaň - Vy si předplatíte balík návštěvníků - zprvu obvykle 1.000 návštěvníků (prokliků) za ...

Eura s.r.o. je reklamní a tisková agentura zajišťující služby od tisku vizitek až po grafiku, DTP a tvorbu webu. Spolehnou se můžete na profesionální potisk triček, fotografií, tisk letáků nebo na jakékoliv grafické zpracování Vašeho požadavku ať už se jedná o velko-formátový nebo málo-nákladový tisk či o zajištění jakýchkoliv reklamních ...

Činnost: - grafické práce - vývoj aplikací

Agenturní reklamní činnost, reklama. Výroba: -reklamní tabule, poutače -světelné reklamy -orientační systémy -tiskové předlohy a přípravy -technická reklamní fotografie -malba reklam na fasády. Digitální tisk. Potisk: -samolepky, trička. Fotopolepy: -polepy auta, výloh apod. Inzerce: -regionální, celostátní.

Fotografické práce Videoslužby - natáčení filmů - malonákladová duplikace CD a DVD - převody videí do DCP formátu pro digitální kina DTP studio - skenování - grafické práce - typografie

Tiskařské práce: - velkoplošný tisk - tisk posterů - tisk na plátno a tkaninu - skenování - grafika - DTP.

IT služby: - portály a aplikace na míru - www prezentace, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tištěná grafika, média - IT servis.

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Služby: - zajišťujeme profesionální hostesky a modelky

Služby: - výroba televizní a rozhlasové reklamy, natáčení dokumentů, instruktážních filmů a prezentací - produkce - produkce a organizace kulturních a společenských akcí, prezentací firem a konferencí.

Činnost: - služby z oblasti marketingové komunikace a reklamy

Firma realizuje zateplení bytovým a rodinných domů, a také výměny oken pro kancelářské budovy. Působí na jižní Moravě, ale své služby provádí po dohodě po celé České republice. Mimo jiné pomůže se získáním dotačním prostředků na revitalizace a zateplení a postará se o kompletní vyřízení administrace.

Tvorba a implementace on-line systémů na míru: - serverhosting - optimalizace SEO - tvorba internetových prezentací.

Služby: - full service v oblasti reklamy a propagačních materiálů - zajišťujeme firemní tiskoviny a publikace - komplexní řešení od kreativní strategie až po distribuci tiskovin, nákup médií či pořádání eventů - externí navigační systémy.

Velkoobchod, maloobchod: - suvenýry s tématikou České republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varů, Kutné Hory a nově i Vídně - dárkové předměty - reklamní předměty.

Reklamní agentura - výroba reklamy, grafické studio, tisk firemních tiskovin

Firma realizuje www stránky na redakčním systému WordPress. Poskytujeme služby spojené s on-line marketingem a správou virtuální identity nejrůznějších klientů. Také spravujeme sociální sítě a optimalizuje marketingové nástroje.

Reklamní služby. Výroba: - vizitek - reklamních předmětů

E-shop, velkoobchod, maloobchod - reklamní předměty - tiskoviny - letáky - vizitky.

Potisk, prodej, e-shop: -trička, mikiny. -textil. Výroba, potisk: -samolepky. -placky, butony. -trsátka. -reklamní předměty. Služby: -sítotisk. -tamponový tisk. -velkoplošný tisk.