Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Digitální fotostudio Reklamní služby Zhotovení - reklamní tiskoviny Grafické služby.

Reklamní služby Internetové prezentace a stránky

Grafické návrhy tiskovin. Webdesign.

Výstavnictví: -expozice na veletrhy a výstavy na klíč -výroba nábytku na zakázku -úprava nábytku a interiérů. Služby: -digitální tisk (plotr Mutoh 6100 RJ) -řezaná grafika (summaSign) -návrhy poutačů -scanování, laminování, stolařské práce.

Poradenství: -silniční technologie.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.

Marketingově obchodní firma - orientovaná na potřeby zákazníka - především registrovaného obchodního partnera.

Reklamní činnost, marketingové služby.

Výroba, prodej: - kancelářské potřeby - razítka.

Poradna v oblasti sexu a partnerských vztahů: -poradenství -seznamka -kurzy -e-shop s erotickými pomůckami -e-shop s dárkovým zbožím.

Prodej - identifikační náramky Prodej - diáře - papír - kalendáře - školní potřeby tužky, pera - svatební oznámení Reklamní agentura Eshop - kancelářská technika - kapesní nože - diáře - papír - identifikační náramky - kalendáře - školní potřeby (tužky, pera, ...) - svatební oznámení

vedeno jako s.r.o. Z-AGENCY s.r.o. Marketingová činnost Organizace - teambuildingové programy - firemní dětské dny - stylizované věčírky, plesy Vánoční .

Výroba reklamního a sportovního textilu včetně potisku a výšivek.

WMC-Winter Management and Consulting Společnost se 16 let specializuje na Vietnam, kde zastupuje 25 našich výrobců. Majitel WMC již 43 krát navštívil Vietnam. WMC získala již 15 zlatých medailí z mezinárodních veletrhů v Hanoji.

Provozujeme copycentrum v Praze Říčanech. Prodáváme školní a kancelářské potřeby. Vyrábíme vizitky, razítka a drobné dárkové předměty. Zajišťujeme lepenou, řezanou a světelnou reklamu.

Výroba reklamy, velkoformátový tisk, řezaná grafika, billboardy, megabordy, citylight, plakáty, reklama na MHD, poutače, reklama na automobilech..

Prodej razítek, vizitek, svatebních oznámení i novoročenek.

Výroba tiskovin, od tiskopisů a formulářů přes propagační materiály a knihy až po ceniny.