Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Papírenská výroba, výrobce, e-shop: - papírové karnevalové, masopustní masky - papírové škrabošky . papírové nasazovací hlavy - lampiony, girlany - konfety - papírové čepice, klobouky. Zakázkový výroba: - papírové praporky, lampiony, klobouky, masky a další.

Činnost: - výroba PVC samolepek - potisk textilu - polep výloh, automobilů.

Tvorba internetových stránek. Správa sociálních sítí Facebook a Instagram. Grafický design, korporátní identity a branding. Správa kampaní na Facebooku, Googlu a Seznamu.

Služby: - grafické práce - fotografické práce - digitální potisk textilu

Grafické studio: - černobílý, barevný tisk do formátu A3 - černobílé, barevné kopírování - velkoformátové kopírování - scanování - laminování - kroužková, lištová, drátěná vazba

Služby - velkoplošný tisk - světelná a neonová reklama.

Služby - marketingové poradenství a PR - správa firemních profilů na sociálních sítích - grafika - marketingové kampaně.

Reklamní služby - grafické návrhy - digitální i ofsetový tisk (vizitky, letáky) - velkoplošný tisk - potisk textilu a reklamních předmětů - tvorba webových stránek.

Počítačové služby Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Reklamná a marketingová činnosť Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Činnosť podnikateľských, ...

Služby: - tiskárna - ofsetový tisk - knihařské zpracování - garfické studio Kartonáž, výroba: - krabice

Reklamní činnost - grafické návrhy - tisk - výroba reklamy - reklamní předměty.

Služby: - zprostředkování obchodu - oslovením případného zákazníka - projekční činností a finančním poradenstvím ve výrobních procesech Disponujeme: - vlastním call centrem s možností pronájmu pro komerční účely - moderními technickými celky v oblastí telekomunikací, IT a informačních systémů na jejichž distribuci se ...

Služby - outsourcing, marketingové a reklamní služby ve farmacii - reklamní kampaně.

Penzion na okraji historického centra města, asi 200 metrů od samotného centra města. K dispozici: - 3 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením, - 2 apartmány dvoulůžkové s kuchyňkou, s možností až dvou přistýlek, sociálním zařízením, - 1 apartmán dvoulůžkový s kuchyňkou, sociálním zařízením a TV

Reklamní studio - firemní tiskoviny - logotypy - polepy aut - samolepky.

Služby - reklama - propagační materiály - propagace na sportovních akcích - tištěná inzerce.

Reklamní agentura: - tisk - tvorba webových stránek - polep vozidel - reklamní předměty

Reklamní činnost - výroba a potisk reklamních předmětů - plánování firemních a marketingových akcí - grafické práce - výroba tiskovin.

Služby: - internetový marketing - tvorba webových stránek - PPC reklama - letecké práce s dronem, fotografování

Reklamní služby - outdoor a indoor reklamy - distribuční stojany a billboardové plochy - reklamní LCD bannery - TV spoty, audiospoty, polepy.

Služby: - tvorba webovách stánek - webesign - SEO - grafické práce - virtuální prohlídy

Služby: - reklamní agentura - grafické práce - webdesign - tisk

Služby: - tvorba webových stánek - hostingové služby - SEO - správa PPC kampaní.

ATD - nakladatelství - DTP grafické studio - gravické návrhy - tisk - brožury, plakáty, letáky.