DTP studia nabízejí předtiskovou přípravu - prepress, včetně tvorby grafického návrhu, grafických úprav, překladů, korektur, přípravy podkladů pro tiskárnu a tisk či sazby textů. Práce s programy Adobe InDesign, Adobe FrameMaker nebo Quark Xpress.

Tiskárna. digitální tisk, DTP a grafické zpracování.

Tvorba webových stránek a e-shopů. Responzivní webdesign pro mobilní zařízení. SEO optimalizace webových stránek a PPC kampaně. Redakční systém webeditorplus.cz. WebHostingové služby. Grafické zpracování, tisk vizitek a letáků.

DMD agency, s.r.o. Organizace tuzemských i zahraničních kongresů a eventů pro farmaceutické společnosti. CLM systém pro sales force a management farmaceutických společností. Grafické studio: -grafický design -DTP studio -předtisková příprava -www stránky. Reklamní agentura: -reklamní služby -POS materiály.

Služby - informační systémy - návrh, grafika počítačových sítí - webové aplikace - software na míru

Služby: - marketing - design - tvorba webu - PPC kampaně - programování

Služby: - vzdělávací kurzy - tvorba webových stránek, webdesign - tvorba grafických návrhů - firemní virtuální prohlídky

Služby - grafické práce - SEO optimalizace - tiskoviny - webdesign - propagační práce.

Externí marketing a marketingové poradenství: - texty a grafika - návrhy, logo - slogany a články - prezentace a newslettery - reklamní kampaně

GRAFIK na PC, 2D, 3D kreslení a modelování ve vektorové grafice, a následná animace např. pro video reklamy, katalogy, plakáty. UMĚLECKÉ SLUŽBY - malíř, výtvarník - MALBA NA STĚNU VIDEO - Fotografické práce, - svatební fotograf - zhotovení fotoalba - grafika - fotografie MEDIÁLNÍ SLUŽBY,

Grafické práce a tisk. Návrh a realizace výšivek a nálepek, texty na míru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Činnost: - LED billboardová prezentace firem - výroba reklamní spotů - grafické návrhy - tisk - tvorba webových stránek

Reklamní činnost, služby: - grafika, design - tisk - webdesign - překlady, tlumočení

Reklamní agentura - výroba a prodej razítek - reklamní předměty - vizitky - okenní fólie - grafické práce.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Průmyslový design Grafické práce Realizace a správa - firemní webové prezentace

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Služby - webdesign - instalace software - odvirování pc - správa sítí - tisk reklamních bannerů - grafické návrhy.

Reklamní a komunikační agentura - grafické práce - marketing a propagace - velkoformátový tisk - fotografické práce - kopírování.

Kreativní agentura se zaměřením na: - grafický design - fotografické služby - interiérová i exteriérová prezetace firmy - tiskové a polygrafické služby - reklamní spoty a webová prezentace - Copywriting - Poradenství - Mediální servis

Tvorba webových stránek a grafických návrhů. Provádění optimalizací pro vyhledávače.

Grafické práce Webdesignvýroba - www stránky Webhosting.

Služby - kopírování - skenování - grafické návrhy - tisk.

Design: - tisková grafika Internetový marketing Tvorba: - internetové obchody - webové stránky