DTP studia nabízejí předtiskovou přípravu - prepress, včetně tvorby grafického návrhu, grafických úprav, překladů, korektur, přípravy podkladů pro tiskárnu a tisk či sazby textů. Práce s programy Adobe InDesign, Adobe FrameMaker nebo Quark Xpress.

Creative studio. Grafické kreativní studio. Reklamní služby: - animace - 3D vizualizace - tvorba multimediální propagace - webdesign - kompletní DTP servis - grafické návrhy - návrh, zpracování - reklamní tiskoviny, letáky, katalogy - marketingová komunikace.

Služby: - marketingové - manažerské - katalogizace produktů - PR elektronické a tištěné materiály - DTP studio - webdesign studio.

Služby: -webové a grafické studio

Společnost Repronis s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na poskytování reklamních, grafických, tiskařských, knihařských a vydavatelských služeb. Zajišťujeme pro Vás například reklamní předměty, knihařství, vazby, polepy, potisk trička, tisk i razítka. Jsme 1. partner Océ Quality Centre na Moravě a firma byla certifikována dle ČSN ISO ...

Služby: -velkoplošný tisk -grafika -animace -reklama -interiérový design

Služby: - webdesign - tvorba loga - grafika - bannery - online marketing - tisk - fotoslužby

Kompletní servis v oblasti reklamy a propagace. Služby: - grafické studio - grafické nárhy - příprava tiskovin a publikací.

Grafické a fotografické služby. Grafické návrhy tiskovin, obalů a nosičů velkoplošné reklamy. Fotografie reklamní - produkty, jídlo, portrét a inscenované kompozice.

Činnost: - reklamní a marketingové služby - velkoformatový tisk, malba - grafické studio - obalový design - webdesign.

Reklamní činnost Výroba a potisk reklamních předmětů Grafické práce a tiskoviny

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - grafické a programátorské práce.

Práce, služby: - reprografické, polygrafické, tiskařské - grafické návrhy. Tiskárna. DTP studio.

Nakladatelství, vydavatelství: - odborné stavební časopisy - časopisy o autoturistice - inzertní vysokonákladové časopisy - firemní tiskoviny, specializované katalogy a brožury. Grafické studio.

Vytvoříme pro Vás kvalitní grafiku, logotypy a firemní design, moderní internetové stránky s responzivním designem, poutavé tiskové materiály nebo design obalů, který prodává. Společně posuneme vaše podnikání kupředu. Kancelář: OOO grafické studio, Štramberská 515/45, 709 00 Ostrava-Vítkovice

Televizní a filmový ateliér Reklamní spoty Produktová videa Video profily firem Grafika Design Vizualizace 2D a 3D Webdesign Návrhy a update webů PPC a SEO Jen to nejlepší je dost dobré.

Tiskárna AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostravě se specializuje na velkoformátový, ofsetový a expresní tisk a grafické návrhy. Zabýváme se výrobou knih, plakátů, brožur, letáků, manuálů a katalogů. Tisk: Malonákladový: - v nejvyšší kvalitě včetně knihařského zpracování - vizitky, kalendáře, fotografie, plakáty, PVC, samolepky, ...

Reklamní a propagační předměty s potiskem: -psací potřeby -firemní předměty (office) - diáře, kalendáře apod. -reklamní textil -počítačové doplňky - USB disky apod. Vlastní sortiment cca 7 tis. reklamních předmětů z celého světa (včetně výrobců z Číny) včetně vlastního reklamního potisku.

Služby: - grafika, web design, reklamní spoty - produkční a pořadatelská činnost - reklamní a dárkové předměty - tiskové služby - reklama - gravírování laserem - velkoplošný tisk - plotrová reklama.

Služby: - grafické práce - 3D animace, vizualizace - tvorba webových stránek.

Služby: - mediální poradenství - realizace akcí - mediální kampaně - media training - příprava komunikační strategie - redakční a grafické služby

Služby: - programování - webdesing - grafika

Služby: - bezpečnostní - reprografické práce, kopírování - ukládání a archivování písemností - uložení archiválií a vedení evidence - poštovní služby - příjem, rozvoz a odesílání poštovních zásilek a balíků.