DTP studia nabízejí předtiskovou přípravu - prepress, včetně tvorby grafického návrhu, grafických úprav, překladů, korektur, přípravy podkladů pro tiskárnu a tisk či sazby textů. Práce s programy Adobe InDesign, Adobe FrameMaker nebo Quark Xpress.

Ofsetový tisk Grafické práce Sítotisk Tvorba - www stránky - webdesign Webhosting

Reklamní agentura a grafické studio. - tvorba www stránek, grafických návrhů, firemních stylů či letáků.

Provozování grafického studia. Nabídka zpracování knižní sazby i barevných publikací. Realizace potisku

Nabízíme kompletní služby grafického studia.

Tisk knih, velkoformátový tisk, tisk plakátů, hlavičkové papíry, merkantilie, billboardy a postery.

Provádíme veškeré grafické práce, digitální, ofsetový a velkoformátový tisk. Nabízíme tvorbu internetových stránek, výrobu a montáž všech typů reklam.

Grafický ateliér Vyrábíme grafické návrhy a tiskneme digitálně, ofsetově i velkoplošně. Připravíme POP UP stěny, ROLL UP systémy, stojany, vlajky. Reklamní předměty-diáře, kalendáře, trika.

Nabídka řezané grafiky, grafických prací, velkoformátového digitálního tisku, potisku a výroby plastových karet i světelných písmen.

Grafický design, malonákladový tisk.

Direct marketing Grafický design - logotypy - reklamní materiály Grafický design - tiskoviny Webdesign Školení - fotografie - DTP - polygrafie v praxi.

Nabídka grafických a DTP prací včetně reklamního a marketingového poradenství.

Řezaná grafika, výroba vývěsních štítů, tabulí a polepů aut.

Tvorba vektorových ilustrací a grafického designu.

PROPAGAČNÍ GRAFIKA OD NÁVRHŮ PO REALIZACE loga, vizitky, letáky, firemní tiskoviny, bannery, billboardy, orientační systémy, vývěsní štíty, výlohy, světelné poutače, reklamní polepy vozidel... Digitální, velkoplošný a ofsetový tisk, řezaná grafika ze samolepicích fólií, stavby výstavních expozic a aranžování...

Nabízíme poradenství v oblasti marketingu. provádíme na zakázku malby na zeď, grafiku, tvorbu webových stránek, tvorba bannerů, fotografie, tisk a návrhářství.

Grafické práce - grafické návrhy tiskovin - sazba

Grafický design Tvorba internetových aplikací Webhosting.

Prodej spotřebního materiálu pro kopírování Potisk textilu, folie, řezaná grafika, sítotisk Kopírování a planografie Skenování - A4 - A0 barevně a černobíle - grafické služby (vizitky, firemní propagační materiály) - velkoplošná tištěná a řezaná grafika Sítotisk

Zprostředkovatelské služby v oblasti polygrafie

Nabízíme služby reklamní a PR agentury včetně polygrafického servisu a výroby reklamních předmětů.

Služby: -velkoplošná reklama -tisk -grafika

Produktová, image a ateliérová fotografie. Kompletní dtp, grafická příprava a tvorba firemních katalogů a podkladů pro tiskovou inzerci.