Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Poskytování služeb v oblasti grafického designu.

Reklamní agentura, reklama: -kreativita -komunikační strategie -reklamní kampaně -corporate identity, style, design -polygrafická výroba -packaging -direct marketing -outdoor -podpora prodeje -mediální plánování -webdesign.

Nabídka komplexních direct marketingových služeb zejména pro farmaceutické společnosti a služeb z oblasti reklamy.

Wunderman nabízí následující produkty, které slouží zejména pro realizaci a vyhodnocení reklamních kampaní, u kterých zadavatel požaduje pozitivní návratnost investic. Analýzy dat: - vyhodnocení kampaní - výpočet hodnoty zákazníka - zákaznické segmentace - In-market modely - definice potenciálu k nákupu. Výzkum: - ...

Marketingová společnost, poradenství: -výzkum, průzkum trhu -marketingový výzkum -strategický marketing -focus groups -výzkum spokojenosti klientů -výzkum konkurence -mystery -shopping -marketingová strategie -efektivní propagace.

Reklamní činnost: -marketing -sportovní akce -společenské akce -mediální kampaně -grafické studio. Provozování, provádění: -sport, sportovní akce.

Marketingová společnost. Cestovní klub.

Služby: -poradenství: -ekonomické -mezinárodní marketing -účetnictví -školení -kurzy -semináře (komunikace, motivace, vedení a řízení, práce týmů) -rozvoje osobnosti. Práce: -studené protektorování pneumatik na nákladní auta.

Služby: -internetový marketing -marketing ve vyhledávačích: -PPC reklama -bannerová reklama -nákup katalogových pozic -optimalizace stránek pro vyhledávače -výroba www stránek, internetových prezentací -reklamní kampaně, mediaplány -outsourcing.

Provozovatel informačního serveru www.interier.com, www.slovinterier.sk a mezinárodního nábytkového portálu www.first-furniture.com Internetový magazín: www.zivotnistyl.cz (bydlení a životní styl). Internetová řešení, aplikace, návrh, zpracování, instalace: -internetové stránky pro firmy - více než 1000 referencí, zakázkový software ...

Komunikační agentura - výzkum a analýza trhu pro stávajícího klienta - fullservis v oblasti marketingu, reklamy a komunikací.

Služby: -outsorcing -servisní služby -řízení lidských zdrojů.

Výroba inzerátů, letáků, log, vizitek, samolepek, bloků, plakátů, billboardů a webových prezentací. Specializace na marketingovou komunikaci firem.

Nabídka reklamních služeb.

MÉDIA Společnost ISCREAM klienta zastupuje jako plnohodnotná mediální agentura. Po individuálním návrhu marketingové strategie mediální kampaň analyzuje, naplánuje a poté kompletně zrealizuje. Zabýváme se nejen standardními kanály klientské prezentace, kterými jsou: * outdoor - jsme přímými vlastníky či nájemci stovek ploch ...

Tvorba reklamních a komerčních textů. Jazykové korektury a stylistická úprava českého textu. Optimalizace textových dokumentů s důrazem na vybraná klíčová slova. Texty pro web – copywriting.

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.

Poradenství a konzultační služby v oblasti: -marketing na poli internetu, internetový marketing -telekomunikace a informační technologie. On-line kvantitativní výzkumy z výše uvedené oblasti business-to-business.

Počítačové zpracování: -zpracování dat. Telemarketing. Služby databank. Zprostředkování obchodu, služeb. Reklamní činnost a marketing.

Agentura: -public relations-styk s veřejností -personální služby -reklama -marketing.

Agentura: - sportovní - reklamní - produkční - marketingová. Zabývá se především pořádáním sportovních akcí jak po stránce produkční, tak po stránce finančního zajištění. Svým klientům nabízí kompletní služby v oblastech: - produkce - komunikace. Za dobu své existence zorganizovala řadu velkých i malých akcí: - ...

Pomoc s rozvojem malých a středních podniků v České republice. Jsme členy profesních sdružení jako je Česká marketingová společnost a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Agentura: - sportovní - reklamní - produkční - marketingová. Zabývá se především pořádáním sportovních akcí jak po stránce produkční, tak po stránce finančního zajištění. Svým klientům nabízí kompletní služby v oblastech: - produkce - komunikace. Za dobu své existence zorganizovala řadu velkých i malých akcí: - ...

Služby: -průzkum trhu -výzkum veřejného mínění -sociální analýzy -analýzy spotřebitelského a průmyslového trhu -analýzy reklamního působení a spotřebitelského chování -marketingová činnost. Výzkum: -trh -veřejné mínění.