Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby - grafické studio - webdesign - marketingové služby

Služby: -poradenství v oblasti public relation a komunikace.

REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

Webová služba pro tvorbu on-line dotazníků, anket.

Služby: - realizace patentů a inovací, uvádění na trh. Služby pro autory nových nápadů a technologií. Studie proveditelnosti Finanční služby Projektové a poradenské služby Vypracování strategií.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -modely osobních i závodních automobilů, veteránů -RC modely a stavebnice.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Služby - grafické návrhy - webdesign, tvorba webových stránek a aplikací - internetový marketing - IT outsourcing

Reklamní agentura - výroba reklamy - řezaná grafika - DTP studio, grafické práce - výroba reklamních předmětů - tisk, kopírování Produkce hudby - pořádání koncertů, festivalů - ozvučení hudebních akcí - nahrávací studio - produkční činnost - dabing PR média - tiskové zprávy - webové prezentace - mediální coaching

Pronájem: -plochy venkovní reklamy: -billboardy -bigboardy -reklama na mobilních vozech. Služby: -poradenství v oblasti sponzoringu a sportovního managementu -zprostředkujeme exhibiční vystoupení pro Vaše firemní večírky -zajistíme setkání s vrcholovými sportovci pro školy -zastupujeme sportovní talenty.

Komunikační agentura - poradenství v oblasti public relations, vztahy s médii - integrovaný marketing - ekologický marketing

Vývoj a provoz: - internetové projekty.

Služby: -aktivní a pasivní telemarketing -průzkumy trhu

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -rybářské potřeby.

Udělujeme licenci a Certifikát pro užívání značky Český výrobek na výrobcích. Podporujeme české výrobky. Pomáháme v orientaci zákazníkům, kteří dávají přednost českým výrobkům. Kontrolujeme v místě výroby dodržování podmínek pro udělení ochranné známky Český výrobek. Propagujeme české výrobky v TV, na internetu, novinách, časopisech, akcích a ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -výpočetní technika -telekomunikační technika -náhlavní soupravy pro call centra -bluetooth headsety -aktivní ochrana sluchu Služby: -reklamní a marketingová agentura -outsourcing -instalace a správa sítí

Marketingové poradenství v oblasti zahraničního obchodu ve Vietnamu.

Poradenství v oblasti komunikace, marketingu, reklamy, obchodu a služeb pro firmy. Zorganizujeme sportovní a společenské akce a zajistíme reklamní dárkové předměty.

Služby - výzkum trhu - workshopy - glogy, diskuze

Služby: -tvorba webových stránek, e-shopů. -internetový marketing. -webhosting.

Transparentní a bezpečné obchodování do Číny.