Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby, dodávka na míru, podpora prodeje: Aktivní telemarketing, telefonní prodej služeb v oblastech: -nabídka a prodej služeb -sjednávání schůzek obchodním zástupcům -průzkumy veřejného mínění a kontrola kvality Aktivní emailing: -mailová nabídka Vašich produktů. Pasivní telemarketing: -provoz infolinek -příjem objednávek. ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Kvalitní optimalizované texty pro web či e-shop. Součástí služby je analýza klíčových slov, konzultace a případná korekce.

ISSZ spol. s.r.o. je společnost pro management, marketing a poradenství v oblasti sportu. Nabízíme kompletní řešení atletům, mladým talentům, sportovním svazům, společnostem a ostatním sportovním agenturám za použití nejnovější technologie a pokročilých marketingových a managementových technik. Nabízíme služby širokému spektru sportů a sportovních ...

Nabídka služeb v oblasti reklamy

Reklamní činnost, komplexní reklama. Návrh a příprava reklamních kampaní. Marketing. Komunikace a PR. Mediální a produkční agentura. Produkce akcí. Pořádání VIP akcí. Výroba spotů.

Tvorba webových stránek s redakčním systémem včetně SEO optimalizace.

Otto Libal Design & Web Development Jsem freelance web developer. To znamená, že dělám hlavně webové stránky a vše okolo nich, co k tomu patří. Návrh stránek, kódování, copywriting, web development jako takový, úprava hotových webů a také část online marketingu. Zakládám si na individualním přístupu a kvalitě. Vždy mám nadšení dělat něco nového!

Marketingová společnost zabývající se výzkumem trhu. Jako první přinášíme výzkumy i těm, kteří nemají milionové příjmy a mnohdy by si profesionální výzkum trhu nemohli dovolit, přesto že by chtěli. To vše díky našemu on-line kofigurátoru, který Vás vede přesně bod po bodu. Nepotřebujete strávit hodiny na schůzkách s různými manažery firmy, prostě ...

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Digitální agentura, která pomáhá firmám získávat více zákazníků prostřednictvím internetu a chytrých aplikací. Specializujeme se na vývoj webových aplikací, online marketing a affiliate marketing.

Internetový marketing zaměřený na PPC reklamu. Realizace, optimalizace, správa a audity reklamních kampaní ve vyhledávacích, reklamních a sociálních sítích, včetně remarketingu a behaviorálního, demografického, či geografického cílení. Efektivně navyšujeme počty návštěvníků webů a tyto následně měníme v zákazníky.

Web stránky na míru pro malé živnostníky, podnikatele. Za výhodnou cenu již od 2500, - SEO optimalizace, reklamní bannery, PPC reklama, návrhy vizitek.

Komplexní služby v oblasti digitálního marketingu. Tvorba webových stránek, online marketingové strategie, správa webových stránek, správa PPC kampaní a poradenství v oblasti e-commerce.

Reklamní činnost a marketing.

Služby: - organizace účasti na výstavě - objednání výstavní plochy a technických přívodů - komplexní realizace výstavní expozice - pronájem výstavářských systémů a vybavení - pronájem audiovizuální techniky - marketingový a konzultační servis.

Činnost: - marketingová agentura - marketing na klíč.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Workschopy a školení v oblasti marketingu

Služby inzertní. Reklamní činnost a marketing: -zpracování a výroba návrhu -šíření reklamy -průzkum trhu. Divize OrangeCube: Grafické a webdesignové studio. Výroba www stránek, portálů, e-shop, redakční systém. Webhosting. Reklama na internetu - SEO* - optimalizace pro vyhledávače, registrace do vyhledávačů, kontextová ...

Nabízíme: - reklamní a marketingové služby. Zajistíme: - kompletní prezentaci Vaší firmy. Sledujte nás na fb: - https://www.facebook.com/SWEN.agentura

Tvorba webových stránek, webdesign, SEO optimalizace a internetový marketing. Nabízím správu a tvorbu webových stránek či kompletní služby v oblasti hardwaru.