Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Příprava a zpracování koncepce udržitelného rozvoje cestovního ruchu - příprava, zpracování a realizace marketingového auditu - příprava, zpracování a realizace marketingové strategie - příprava marketingového výzkumu - příprava a realizace Mystery shoppingu - příprava, zpracování a realizace projektů EU Kurzy - ...

Hlavní náplní je komplexní poradenská a dodavatelská činnost v oboru automatizovaných systémů řízení budov (MaR - Měření a Regulace). - velkoobchod - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení zprostředkování ...

Analýza referencí na internetu, optimalizace informací uváděných na webu, marketing, reklama.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentací.

Reklamní činnost a marketingové služby. - kompletní reklamní servis - realizace reklamních kampaní - marketingový průzkum.

Reklamní činnost: - signmaking - světelné reklamy - velkokapacitní černobílý tisk - propagační tiskoviny - grafické návrhy.

Marketingová agentura. Služby: - internetová reklama a internetový marketing - SEO optimalizace pro vyhledávače - analytika, poradenství včetně správy webů.

Reklama, marketing, světelná reklama. Internetové projekty: -www* prezentací -hostingové služby -zakázkové programování. Obchodní činnost-výroba: -reklamní stojany.

Činnost: - Realizace ploch s obklady a dlažbou - Kompletní dokumentace k pokládkám - Technické poradenství - Zpracování projektové dokumentace k podlahovému vytápení Schluter zdarma - Zpracování technické dokumentace k oprave nebo realizaci balkónu a teras

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Prezentace firem a akcí na reklamních televizích.

Poradenství v oblasti internetu Návrh rozsáhlých WWW serverů Internetový marketing

Zabýváme se tvorbou webových stránek a redakčních systémů. Realizujeme e-shopy, redakční systémy, webové aplikace, SEO optimalizace, flash, Provádíme optimalizace pro vyhledávače SEO, správa placených odkazů ve vyhledávačích. Zařídíme PPC kampaně, internetový marketing a reklama na internetu.

Budování konkurenčních výhod firem v oblasti reklamy a podpory prodeje produktů i služeb.

Konzultant, vývojář a publicista se zaměřením na internetový marketing. SEO optimalizace pro vyhledávače, SEM marketing ve vyhledávání, budování zpětných odkazů a psaní pro web neboli copywriting. Vývoj webových projektů a programování v PHP/MySQL.

Opravdu nejlevnější registrace do katalogů, zdarma zaregistrujeme až 70 katalogů. Zvýšíme Vám návštěvnost, zvedneme Vám zisk se zárukou!

Specializujeme se na internetovou reklamu. Mezi naše služby patří zejména tvorba a správa PPC reklamy, SEO optimalizace internetových stránek, tvorba a správa reklamy na Facebooku a tvorba internetových stránek a e-shopů. Našim klientům pomáháme získat více objednávek, zvýšit návštěvnost webových stránek nebo budovat povědomí o jejich ...

Služby, tvorba: - profesionální www (webové) stránky - e-shopy - redakční systémy - optimalizace pro vyhledávače (SEO) - PPC reklama. Zajišťujeme webhosting a serverhosting.

Služby: - marketing - obchodní zastoupení - lokalizace software - ATC produkty - odborné překlady

Reklamní agentura: - marketingová komunikace - on-line marketing - grafický design - internet-marketing a webdesign - tvorba image-filmů a natáčení videa. Organizujeme a produkujeme společenské a firemní akce. Zajišťujeme modelky a hostesky. Zaměřujeme se také na firemní vzdělávání - vzdělávací kurzy, tréninky, teambuildingy aj. ...

Znalecké posudky v oblasti nemovitého majetku, hodnoty firem Prodejní plochy pro obchodní řetězce působící v ČR

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení