Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Reklamní činnost Návrhy, správa - internetové reklamní kampaněspráva - internetové portfoliofacebook marketing Vývoj - webové aplikacetvorba - webové stránky

Poradenství pro firmy: - podnikatelské, organizační - finanční, ekonomické - v oblasti informačních technologií.

Reklamní fotografie Reklamní agentura Marketing Dodávka - reklamní předměty Výroba - televizní a rozhlasové spoty Grafické studio - logotypy - grafika pro obalovou techniku - tiskoviny - tiskopisy Webdesignwebové aplikace

Internetové a grafické studio. Služby: - webdesign: - tvorba webových stránek, internetových prezentací - eshopy, e-shopy, internetové obchod - grafické práce, DTP studio: - 3D reklamní poutače - SEO optimalizace pro vyhledávače - zajišťujeme překlady webu do cizího jazyka - internetové marketingové služby.

Meetings - konference, kongresy, semináře, sympozia, obchodní jednání, prezentace firmy. Agentura Carolina svým klientům nabízí organizaci kongresů a konferencí a služeb s tím spojených, ubytovací služby a nakonec výstavní a veletržní činnost, jíž se zabývá rovněž naše mladší sesterská firma AC Expo.

Reklamní, marketingová agentura. -průzkum trhu -analýza potřeb zákazníků - marketingové komunikace -obchodní procesy -PR a krizové komunikace -reklamní projekty -vzdělávací a tréninkové programy.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO, SEM - správa bannerových a PPC kampaní - webhosting - e-shopy na míru.

Tvorba reklamy se zaměřením na svěží a nekonvenční metody marketingové komunikace

Strategický marketing. Řízení lidských zdrojů: - eventy - vzdělávací kurzy a školení - firemní koučink - mentální trénink - trénink a motivace obchodních týmů - koučink sportovců

Vypracování brand a marketingové strategie. Nabídka kompletního nebo částečného outsourcingu marketingového oddělení..

Poradenství v oblastech podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Služby v oblasti administrativní správy. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Konzultace, poradenství, administrace v oblasti grantů a dotací z Evropské unie a rozpočtu České republikyhledání partnerů na spolupráci Komplexní reklamní služby Marketing

Služby: - pronájem nemovitostí, bytů - pronájem nebytových prostor, kanceláří - reklamní činnost, marketing.

Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí - obchodní - reklamní činnost, marketing - poradenství.

Nabízíme marketingové služby SEO a SEM, online marketing, webové prezentace, řízení eshopů, affiliate, hosting a spravování B2C databází.

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.

Služby: - optimalizace Vašich webových stránek pro vyhledávače - registrace do katalogů - provozování výherního portálu.

Služby: - internetový marketing - reklama - obchod - tvorba internetových stránek - programování webových aplikací.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické, kresličské práce. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení . Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling. Fotografické služby.

Optimalizace pro vyhledávače SEO Osobní a firemní webové stránky - internetové obchody.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Reklamní činnost a marketing -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy