Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Public relations agentura, PR agentura: - zaměřená na produktovou a značkovou komunikaci

Specializace: - analýzy dat - data mining - marketingové analýzy. Naším posláním je poskytovat analýzu a řešení všech otázek spojených s CRM, obsluhou zákazníka. Měříme a sledujeme loajalitu zákazníků i zaměstnanců. Orientujeme se na poznání zákazníků, vyhodnocování a optimální cílení komunikace.

Data Collect - Specialista na internetový a telefonický sběr dat (online výzkumy, internetový panel, online komunity, vlastní CATI studio, data processing).

V oblasti výzkumu trhu nabízíme: - provedení specializovaných terénních průzkumů na průmyslových trzích, v oblasti business-to business i u spotřebního zboží v široké škále oborů - zpracování globálního přehledu o trzích pro nové výrobky odhady tržního potenciálu pro nové výrobky - desk research pro trhy v tuzemsku i zahraničí - ...

Marketing Loga Návrhy - výlohy Grafický design tiskovin (letáky, brožury, vizitky, ...) Návrhy - webové stránky

Firemní prezentace, marketing.Široká škála reklamních služeb, individuální přístup.

1WAY COMPANY s.r.o. je dynamická společnost, která pomáhá začínajícím nebo stagnujícím firmám získat koncové zákazníky formou přímého prodeje a telemarketingu. Klíčová slova: reklama, marketing, obchod, prodej, obchodní zástupce, konzultant obchodního oddělení, asistent propagačního oddělení, reklamní, marketingová společnost.

Služby v oblasti internetu: -pronájem, prodej internetových obchodů, E-SHOP -webhosting -webdesign, tvorba webových stránek -redakční systémy -SEO optimalizace webových stránek.

Reklamní činnost, marketing. Aranžérské práce. Pořádání - výstavy - veletrhy. Kopírovací práce. Polygrafická výroba. Knihařské práce. Vydavatelská činnost.

Reklamní agentura: - grafické návrhy - DTP a předtisková příprava - Public Relation - webové stránky - média nízkonákladová, tištěná, elektronická.

Reklama: - reprezentační a promotérské akce - zviditelnění firmy nebo výrobky - komplexní kreativní řešení pro propagaci klienta a jeho produktů - mediální kampaně - analýzy trhu a konkurenčních aktivit - tvorba komunikačních strategií a souvisejících kreativních a mediálních řešení - tvorba: rozhlasové a televizní spoty ( včetně ...

Agentura zajišťuje: - kompletní servis v oblasti marketingových komunikací - strategické plánování, event marketing, public relations, kreativní řešení, mediální plánování.

AGENTURA ZAMĚŘENÁ NA POŘÁDÁNÍ SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH SKCÍ: - promotion (pořádání společenských a sportovních akcí) - public relations (příprava zaměstnaneckých a partnerských setkání) - kick-off meeting - prezentace - mediální servis - produkční servis (kreativní zpracování návrhu akce) - zajištění místa konání akce - vyřízení ...

Hlavním oborem naší činnosti je vytvořeni kompletní BTL komunikace, tedy projektů podpory prodeje, sales promotions, events marketing a loyalty programms.

Fotografické služby Internetové poradenství Internetový marketing Webdesign

Internet marketing Výroba - www stránky - internetové aplikace - web design

Tvorba firemní identity Internetový marketing Tvorba - www stránky - internetové aplikace

Poradenství ve firemním nákupu. Dodávky: - stavby Nákupní e-Aukce.

Internetový marketing Internetové aplikace - výroba - www stránky Webhosting

PROCESY, PROJEKTOVÉ A PODNIKOVÉ ŘÍZENÍ INTERNET A INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE ROZVOJ, ŠKOLENÍ A KOUČINK MARKETING A PROPAGACE

Nabídka poradenských služeb v oblasti zahraničního obchodu zaměřené na Polsko. Možnost překladu a tlumočení z polštiny a do polštiny.

Webdesign, grafika, flash, actionscript: -tvorba webových stránek -grafické návrhy (webdesign) -flashové hry (actionscript) -flashové animace -CD prezentace -CSS layout -flashové bannery -grafika obecně.