Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Nabízíme grafické práce, reklamní činnost, webové prezentace, SEO optimalizace, internet marketing, videospoty a virtuální prohlídky.

Společnost Spinflo s.r.o. vznikla v roce 2000 jako marketingová agentura, působící především v dynamicky se rozvíjejícím florbalovém prostředí, jako zprostředkovatel sportovních partnerských smluv a pronajímatel reklamních ploch pro prvoligové florbalové kluby.

PROMOTION: - sport & culture promotion - kompletní produkce - outdorové programy - teambuilding PR & MARKETING: - marketingová komunikace - budování značky - řízení dobré pověsti - vztahy s médii - pořádání událostí PROVOZOVNY: - Žlutá plovárna (sportovně rekreační centrum - Malá Skála, Český ráj) www.zlutaplovarna.cz - Lanové a ...

Organizujeme konference, firemní párty, teambuildingové akce a road show.Vybereme vhodné prostory pro konání.Vymyslíme program a zajistíme interprety.

Poradenství: -ekonomické -organizační -marketingové. Konzultace. Obchodně-zprostředkovatelská činnost.

Grafické návrhy, tvorba www, potisk reklamních předmětů, tisk vizitek, letáků, tiskovin, výroba vlajek, reklamních cedulí a jiné.

Jsme česká soukromá společnost. Od roku 1993 se specializujeme na poskytování a implementaci profesionálních řešení pro efektivní zpracování informací. Svým klientům pomáháme najít, pochopit a využít informace Našimi zákazníky jsou významné české a mezinárodní komerční společnosti i instituce státní správy a ...

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

SEO služby kvalitně. Máte vlastní webové stránky, ale nejste spokojení s jejich návštěvností? Potřebujete své podnikání na internetu více zviditelnit? Poskytneme Vám profesionální SEO služby, které přinášejí zisk a garantují návratnost investic. Není důležité, v jakém oboru podnikáte nebo čím se zabýváte, našich komplexních služeb může využít ...

Poradenská a konzultační činnost. Marketingová komunikace: - příprava reklamních kampaní - direct marketing - promotions - interní komunikace a vzdělávání zaměstnanců.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Vzdělávání, semináře a konference Ekonomické a organizační poradenství Marketing & Clienting Management Euroconsult je významnou poradenskou společností, která v České republice i v zahraničí nabízí široké spektrum poradenských služeb podnikové, bankovní a municipální klientele. Poskytované specializované služby zaměřené na: - ...

Nabízíme - telemarketingové služby, aktivní a pasivní telemarketing, direct marketing, lettershop - kompletace a rozesílání zásilek, správa databází, zpracování dat..

Katalog českých moderátorů a moderátorek, který vám pomůže vybrat toho nejlepšího moderátora pro vaši firemní akci, společenskou událost, ples či vánoční večírek.

Působíme po celé České Republice. Specializujeme se na poradenství a tvorbu reklamních projektů. Analýzy a průzkumy trhu, reklamní kampaně na míru. Marketing, billboardy, média, tisk, reklamní předměty, potisky.

Castingová společnost, která se specializuje na casting českých i zahraničních reklamních spotů. Databáze obsahuje přes 25.000 lidí z různých kategorií: - profesionální herci - anglicky mluvící herci - profesionální tanečníci - zpěváci - hudebníci - modelové - modelky - etnika - sportovci - artisti - liliputi - ...

Webdesign studio České Budějovice je zaměřené na tvorbu www stránek, SEO optimalizace, e-marketingové kampaně a komplexní přípravu reklamních kampaní na internetu. Vývoj flash animací a aplikací a outsourcing web-development služeb.

Kulturní a umělecká činnost: - kompletní zajištění kulturních akcí(zvuk, program, pronájem pódia a židlí, firemní večírky a propagační akce) Reklamní agentura. Poradenská činnost v oblasti marketingu. Výroba: - plátky - vstupenky - reklamní tiskoviny - firemní štíty - reklamní poutače - reklamní spoty Pronájem: - reklamní ...

Telemarketinkové služby: -telemarketing -call centrum -telesales -profilace adres -follow up -sjednávání schůzek -informační linky -helpdesk.

all-profi s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým a manažerským poradenstvím se specializací na malé firmy a živnostníky. Firma byla založena v roce 2007 v Písku a působí především v kraji Jihočeském a na Vysočině.

Služby: -outsourcing marketingových aktivit. -public relations.

Internetový marketing: -Tvorba www stránek -E-shopy -SEO optimalizace