Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby: -Poptávkový portál, katalog firem a řemeslníků. Možnost zdádání poptávky zdarma.

Tvorba: - webové prezentace - eshopy - správa a aktualizace obsahu webu - tvorba a úprava textů. Překladatelská činnost, SEO, PPC, Corporate Identity, realizace tiskovin, veletržních expozic.

Reklamní činnost: - grafika, design - výroba reklamy ( řezaná reklama, bannery, štíty, panely ) - tisk - výroba světelné reklamy - orientační systémy - marketingové poradenství

Komplexní řešení pro firmy - infrastruktura, které spolehlivě funguje, webové řešení, které prodává, marketing, který Vám přivede zákazník

Pořádání a zajištění výstav, přednášek a propagačních služeb.

Služby -product PR -brand PR -corporate Identity -krizové PR -tiskové konference -setkání s novináři -novinářské cesty & speciální akce -společenské akce -mediální tréninky -monitoring tisku včetně analýzy

Portál pro podnikatele Směna je život Portál pro výměnný obchod. Můžete obchodovat bez peněz pomocí barterového obchodování. Zadejte si svůj barter zdarma. Zprostředkujeme kontakty pro uskutečnění barteru bez provize. Směnit můžete služby i zboží. Finance jsou nahrazeny protislužbou.

Služby: - sport managment - výroba a realizace všech druhů tiskovin - dárkové předměty/tzv. 3D reklama - realizace prezentačních, společenských a jiných akcí na klíč - vypracování souhrnné komunikační koncepce zahrnující kreativitu, strategii, harmonogram a finanční plán. - analýza reklamního trhu, konkurence a účinnost reklamy ...

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...

Společnost Network Media se zabývá tvorbou e-shopů a internetových prezentací. Vytvoříme Vám grafiku na míru a Vaše webová prezentace či e-shop bude obsahovat funkcionality dle Vašich přání. Poskytujeme dále služby v oblasti SEO, PPC reklamy. Díky spolupráci s dalšími společnostmi jsme schopni zajistit také reklamní předměty všeho druhu s Vaším ...

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Nabídka kompletního servisu polygrafických a mailingových služeb. Provoz nakladatelství a vydavatelství. Zpracování tiskovin.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -správa majetku a nemovitostí -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -investiční a marketingová činnost -činnost organizačních a ekonomických poradců.

Poskytování služeb v oblasti mediální komunikace

Zajišťujeme marketingovou propagaci léčebných přípravků a prostředků zdravotní techniky.

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Služby: - marketingový výzkum - průzkum trhu.

Nezávislý portál, který slouží k hodnocení spokojenosti zákazníků. Místo, kde poskytneme zákazníkovi prostor pro vyjádření zpětné vazby na odvedenou práci firem.

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.