Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Marketing, finance, logistika. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Další provozovna. -Praha-Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha 3-Žižkov.

Společnost United Signs, spol. s r.o. vznikla s myšlenkou pomáhat převážně středním, ale i menším firmám, vyznat se v tajích a úskalích některých speciálních oborů marketingu.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Činnost: - marketing - výzkum trhu

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Sídlo firmy: -Pasteurova 10, 77900, Olomouc -tel.:585414510. Vydavatelská, nakladatelská činnost, reklama, marketing, grafické práce, zpracování dat, správa sítě, služby databank.

Pomůžeme Vám vytvořit a realizovat mobilní strategii. Mobilní marketing, mobilní aplikace, SMS, QR kódy.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Průzkum trhu, marketing. Průzkum veřejného mínění.

Internetový reklamní agent, novinář, copywritter, SEO specialista. Internetové projekty: -internetový reklamní agent – reklama, propagace, tvorba www - reklamniagent.cz -SEO optimalizace www stránek – seseo.cz -reklama na internetu – super-reklama.cz Nově nyní projekt na ochranu solárních elektráren Registr solárních elektráren (solárních ...

Reklamní agentura. Služby: -kompletní reklamní servis (full servis). -event marketing. -výroba reklamních TV spotů.

Organizační poradenství pro marketing, sociologický výzkum a vedení databází.

Marketingové služby: -v oblasti public relations, public affairs.

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Mediální agentura. Poskytování poradenství v oblasti plánování a realizace reklamních kampaní. Segmentace trhu. Plánování komunikace. Výzkum a analáza dat: - vazby mezi spotřebiteli, značkami a komunikačními kanály - spotřební chování a životního stylu zákazníků - spotřebitelské odezvy na marketingovou komunikaci. .

BLF je sdružením mezinárodních a českých společností a firem.

Obchodování s poptávkami. Internetová reklama. Vyhledávání dodavatelů a nejvhodnějších nabídek. Výběrová řízení. Reklama, marketing. Ekonomické poradenství. Zpracování internetových stránek. Prodej: -notebooky -počítače.