Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Reklama, reklamní agentura. Komplexní služby Public Relations. Marketing.

Mobilní výstavní systémy - návrhy, realizace

Pořádání poradenských a tréninkových projektů v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Video, videostudio: -natáčení a střih videa -podpora pro internet -výroba, promo-DVD a reklamních spotů -digitalizace 8mm filmů, VHS, S-VHS, Hi8, 8... -převody videoformátů. Realizace: -výstavní a veletržní expozice: -3D vizualizace -zajištění hostesky -doprovodné akce. Návrhy, realizace interiérů.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Služby: -webhosting, webdesign -marketingové: -plánování a realizací marketingových kampaní -realizace prezentace firmy - design fotografie.

Prodej ready made, zakládání a správa českých i zahraničních společností, nominální servis a právní poradenství.

Marketingový, sociální a politický výzkum. Poradenství.

Tvorba: -internetové stránky -elektronické obchody -informační systémy. Následně všechny navazující služby.

Konzultační, organizační a propagační služby ve všech oblastech průmyslu s důrazem na oblast farmacie.

Reklamní agentura, fotoateliér, grafické práce, propagace, marketing. WWW aplikace, multimedia, video, tisk. Tvorba katalogů, prospektů, brožur, kalendářů, novoročennek, plakátů a dalších tiskových materiálů.

EXPORT, IMPORT: - skleněné figurky, sklo - skleněné zboží - topenářské zboží - ponorná čerpadla - malá zemědělská technika ( rotavátory, sekačky ) - zastoupení společnosti MOTOR Jíkov Vodňany PŘEKLADATELSTVÍ: - překlady odborných textů a prospektů do ruštiny a ukrajinštiny a zpět CERTIFIKACE: - zajištění certifikace teplárenských ...

Nabídka služeb v oblasti realizace konferencí, seminářů a workshopů. Tvorba reklamní inzerce a distribuce tiskových zpráv.

Reklamní agentura: -komunikační, propagační a reklamní strategie -konzultační a poradenská činnost, zastupování v reklamě -tvorba strategie, koncept reklamní kampaně, včetně netradičních řešení -slogany -grafické práce a výtvarné návrhy -realizace na klíč -plánování a nákup médií -inzerce, řízená publicita -zajišťování ...

Výzkum trhu a výzkum veřejného mínění . Institut pro výzkum-průzkum trhu. Oblasti výzkumu-průzkumu full service: - výzkum obchodní sítě - výzkum automobilismu - výzkum spotřebního zboží - výzkum finančního a pojišťovacího trhu - výzkum sociální - výzkum cestovního ruchu - výzkum zdravotnického trhu - výzkum telekomunikací a ...

Poskytujeme poradenské služby v oblasti komunikace, marketingu a řízení firem. Grafická a event marketingová produkce.

Poradenská činnost. Marketing. Personalistika. Reklama-tisk. Školení ve všech oblastech.

Služby: - reklamní a marketingová činnost. Reklama a marketing. Prodej služeb a produktů firmám a rozesílání e-mailových nabídek.

- poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obalů - poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Produkty a služby: - SEO optimalizace zdarma - redakční systém - elektronický obchod (e-shop) - PPC reklama - produktové katalogy - registrace do katalogů - analýzy návštěvnosti stránek - virtuální prohlídky atd.

Služby: -reklamní činnost a marketing -grafické práce a kresličské práce -zajištění veletržních expozic vč. realizace -velkoplošná grafika -výstavnictví -billboardy -vlajky -plakáty -tisk solvent do 2500 mm, laminace do 1600 mm - studená i teplá -potisk textilních materiálů -řezaná a tištěná grafika na auta ...

Služby: - reklamní - marketingové