Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby: -obchodní, zprostředkovatelská, konzultantská a poradenská společnost, působící v oblasti marketingu a podpory zahraničních aktivit českých a slovenských firem s výhradní orientací na arabský trh.

Reklamní agentura: -kompletní realizace reklamních kampaní -vytvoření ucelené reklamní strategie -zajištění inzerce v tisku, rádiu, televizi včetně výroby -pronájem billboardů, bigboardů, megaposterů, city-lightů -promotion akce -prezentace, tiskové konference, rauty -zajištění kulturních akcí, programů -realizace ...

Marketing, reklama, autoplachty, billboardy, megaboardy, backlighty, POS, shop displeje, vlajky, bannery, dekorace, grafika na vozidlech, samolepky, okenní grafika, podlahová grafika.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Vybavení hotelů, penzion a restaurací včetně marketingové podpory a dalších podporných služeb, které snižují náklady v tomto odvětví a tím zlepšují hospodářský výsledek firem.

Vydavatelství: - telefonní seznamy, firemní katalogy - inzertní noviny. Reklama: - zpracování dat - služby databany - správa sítí. Grafika: - grafické studio od návrhu po realizaci. Polygrafická výroba.

Komplexní direct marketingové služby a výroba poštovních obálek.

Počítačová grafička a designérka. Profesionální grafika a design: úprava a vytváření firemních a propagačních materiálů jako firemní časopisy, prezentace, katalogy, letáky, newslettery, šablony pro Microsoft Office atd. Nápaditá loga a logotypy, také novoročenky, pozvánky a další tiskoviny, včetně možnosti externího zajištění tisku. Zpracování ...

Moderní ofsetová tiskárna: -plnobarevný tisk do formátu A2 -plakáty -časopisy vč. vazby -letáky -firemní tiskopisy -novoročenky -vizitky -katalogy -složky s klopami vč. výseku pro vizitky (rylování, laminování) -kalendáře -knihy vč. vazby V1-V8.

Poradenství, konzultace, přednášky v oblasti image osobnosti, služby: -vytvoření individuálního motta klienta -studio barevné typologie -profil: -politika, manažera, podnikatele, asistenta, sekretářky, dealera, pojišťovacího agenta -modeláž oděvů a návrh oblečení -prohlídka a korekce šatníku -nákup obleků a šití ...

Profesionální Web Studio - WWW prezentace, Webdesign, Internet Marketing, IT Podpora.

Nabízíme kompletní webdesign služby z oboru: tvorba www stránek, internetové obchody, komerční reklamy na internetu, SEO optimalizace pro vyhledávače. Realizujeme programování aplikací dle požadavku, redakční systémy CMS, databázové programy, e-shopy - internetový obchod sestaven na míru i s napojením na účetnictví, objednávkové systémy, ...

Poskytujeme komplexní marketingové a zábavné služby v oblasti jachtingu. Charter, Teambuilding na plachetnicích, Reward Days, Business Charity Sailing - IT regatta, Stavební regata, Malá cena YFA, Sailing Billboards, Sponzoring, Management.

Mediální agentura Aukmed je provozovatelem aukčního portálu zaměřeného na nákup a prodej inzertních ploch a mediálního prostoru. Další služby: - analýza trhu - plánování kampaní - nákup reklamního prostoru - poradenská činnost v oblasti marketingu. AukMed - Aukce inzertních ploch a mediálního prostoruAukMed - online aukce inzertních a ...

Firma ePortály s.r.o. vytváří, modernizuje a provozuje webové portály. Specializujeme se na originální projekty cílené na konkrétní cílové skupiny návštěvníků. Nenabízíme jen surovou návštěvnost z našich projektů ale cílené návštěvy, které jsou obeznámeny s Vašimi produkty (ještě před vstupem na Vaše stránky). Díky tomu, návštěvníci ...

Komplexní služby v oblasti marketingu, propagace a reklamy: -marketingové studie včetně poradenské služby -veškeré tiskové materiály -propagační videopořady -návrhy včetně realizace expozic na výstavách a veletrzích -Direct marketing a Direct mailing.

Mediální agentura ze skupiny Omnicom Group. Plánování a nákup mediálních kampaní.

webová aplikace, marketing, optimalizace.

Naše služby: - trvalé obchodní zastoupení firem ve Vietnamu - zprostředkovatelská a marketingová činnost v oblasti obchodu, služeb a přenosů informací - letecká a lodní přeprava nákladů.

Poskytování služeb: -v oblasti reklamy -marketingu -podpory prodeje -velkoplošného tisku, pronájmu reklamních ploch, polepů vozidel a grafiky.

Služby: -průzkum trhu -marketingové studie -realitní a zprostředkovatelské.

Marketingové služby na území bývalého sovětského svazu.: -průzkum trhu -vyhledávaní zákazníků přímý marketing. Reklamní služby: -webdesign v jazyce cílových zemí -webhosting -zajištění prezentace: -tisk, média -veletrhy. Certifikace výrobku. Organizace přemístění výroby do cílových zemí.

AMASIA EXPO s.r.o. Výzkumy efektivnosti veletržního a výstavního působení. Česká marketingová výzkumná agentura orientovaná na komunikační segment veletrhů a výstav - audity veletržních a výstavních dat - celkové trendové analýzy českého veletržního a výstavního trhu AMASIA EXPO je z pověření SOVA ČR při Hospodářské komoře ČR jednou ...