Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

-Tvorba profesionálních www stránek -SEO optimalizace -webdesign -internetový marketing -e-shop -webhosting -tvorba reklamních banerů a mnohem více.

Profesionální tvorba PPC kampaní, reklama na Facebooku, reklama na Youtube, bannerová reklama. ...získejte nové zakázky ještě dnes.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.

Grafické studio: -PR** a marketingový servis -nakladatelství -polygrafická výroba -redakční, nakladatelské a vydavatelské služby -kompletní zajištění reklamních kampaní.

Realizace výstavních expozic na klíč. Komplexní služby spojené s účastí na veletrhu. Prostorové řešení výstavních expozic a interiérů ve 3Dprogramu. Řezaná grafika. Velkoplošný tisk. Úpravy a realizace interiérů. Výroba nábytku.

Agentura pro informace a marketing. Služby: - zavádění systému CRM - řízení vztahů se zákazníky v malých podnicích - marketingové, ekonomické a organizační poradenství, prezentace a propagace.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Činnost kanceláře EURO INFOCENTRUM: -informace o programech Evropské unie -informace o firmách. Podnikatelské poradenství: -marketing -finanční řízení -marketingové plánování -kontaktní os.:Ing.Zbyněk Doležal. Získávání finančních zdrojů. Školení a semináře pro podnikatele i firmy. Vyhledávání zahraničních kontaktů.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Poradenství pro významné farmaceutické firmy v ČR a SR: -marketingové firmám -personální -koučování a školení.

Služby: -poradenská a zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a zemědělství.

Tvorba efektivních strategií vnitřní a vnější komunikace společnosti.

Nabídka profesionální optimalizace pro vyhledávače (SEO) a správu internetového marketingu (SEM). Mimo SEO nabízíme copywriting, správa SEO, linkbuilding a další služby, které vám pomohou s budováním značky na internetu.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

MediaNet Interactive je lokální komunikační agentura, která se specializuje na on-line trh.

Nabízíme širokou škálu marketingových služeb a konzultací, které jsou založeny na mnohaleté zkušenosti především v oblasti mezinárodního automobilového marketingu.

Pořádání osvětových besed pro školy a zájmové organizace. Výroba filmů s leteckou tématikou a videopořady na zakázku. Nabídka P.R. služeb.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Reklamní a propagační činnost

Reklamní a produkční společnost: -komplexní reklama včetně PR* se specializací na rozhlasovou reklamu. -doprovodné programy v rámci veletrhů na brněnském výstavišti -organizace - tiskové konference, firemní prezentace, společenské akce. -kulturní a zábavné akce zaměřené na děti a mládež. Pobočka: Táborského nábřeží 790/3, 639 ...