Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Marketing, finance, logistika. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Další provozovna. -Praha-Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha 3-Žižkov.

Sídlo firmy: -Pasteurova 10, 77900, Olomouc -tel.:585414510. Vydavatelská, nakladatelská činnost, reklama, marketing, grafické práce, zpracování dat, správa sítě, služby databank.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Marketingové služby, poradenství. Průzkum trhu.

Reklamní a marketingová agentura. Služby, zajištění: - grafika - reprografické práce, grafické návrhy, manuály - tisk - firemní tiskoviny, prezentace, výroční zprávy, kalendáře, vizitky, velkoplošný tisk na papír, textil, samolepící fólie, málonákladový-formát A3 - fóliové polepy-vozidla, plachty, prostředky MHD, reklamní ...

Reklama, reklamní agentura. Komplexní služby Public Relations. Marketing.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Výroba, prezentace: - webdesign, tvorba internetových prezentací - tvorba webových stránek - tvorba loga, logotypu, redesign stránek - optimalizace pro vyhledávače (SEO). Marketingové služby.

Návrh, tvorba: - logotypy, design manuály Marketingové poradenství.

Veletrhy a výstavy: - realizace - organizování. Výstavní služby.

Služby, poradenství: - tvorba komunikační strategie - nezávislý komunikační audit - Public Relations - plán krizové komunikace - Public affairs.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.

Agentura pro informace a marketing. Služby: - zavádění systému CRM - řízení vztahů se zákazníky v malých podnicích - marketingové, ekonomické a organizační poradenství, prezentace a propagace.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.