Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Organizujeme konference, firemní párty, teambuildingové akce a road show.Vybereme vhodné prostory pro konání.Vymyslíme program a zajistíme interprety.

Jsme česká soukromá společnost. Od roku 1993 se specializujeme na poskytování a implementaci profesionálních řešení pro efektivní zpracování informací. Svým klientům pomáháme najít, pochopit a využít informace Našimi zákazníky jsou významné české a mezinárodní komerční společnosti i instituce státní správy a ...

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Poradenská a konzultační činnost. Marketingová komunikace: - příprava reklamních kampaní - direct marketing - promotions - interní komunikace a vzdělávání zaměstnanců.

Vzdělávání, semináře a konference Ekonomické a organizační poradenství Marketing & Clienting Management Euroconsult je významnou poradenskou společností, která v České republice i v zahraničí nabízí široké spektrum poradenských služeb podnikové, bankovní a municipální klientele. Poskytované specializované služby zaměřené na: - ...

Nabízíme - telemarketingové služby, aktivní a pasivní telemarketing, direct marketing, lettershop - kompletace a rozesílání zásilek, správa databází, zpracování dat..

Katalog českých moderátorů a moderátorek, který vám pomůže vybrat toho nejlepšího moderátora pro vaši firemní akci, společenskou událost, ples či vánoční večírek.

Castingová společnost, která se specializuje na casting českých i zahraničních reklamních spotů. Databáze obsahuje přes 25.000 lidí z různých kategorií: - profesionální herci - anglicky mluvící herci - profesionální tanečníci - zpěváci - hudebníci - modelové - modelky - etnika - sportovci - artisti - liliputi - ...

Služby: -outsourcing marketingových aktivit. -public relations.

Poskytuje produkty a služby pro správná obchodní rozhodnutí. Pomáhá vytipovat a získat nové zákazníky, chránit před potenciálně špatnými obchody a pohledávkami. Poskytujeme finanční, kreditní a marketingové informace o firmách v ČR a v zahraničí..

Dovoz zboží z Číny, Asie a ostatních třetích zemí. Zakázková výroba zboží v Číně, Turecku, Indii. Profesionální služby.

Nabízíme poradenství a služby v oblastech: - firemní školky - zprostředkování hlídání dětí - eldercare a péče o starší a nemohoucí - v obtížných životních situacích - vyladění soukromého a profesního života. Naše služby Vám pomohou udržet si zaměstnance, posílit jejich motivaci a zvýšit jejich efektivitu. SILNÝ PARTNER PRO ...

Nabídka služeb marketingové laboratoře, poskytování konzultací a poradenství v oblasti marketingu a zvyšování kvalifikace personálu.

Nabídka služeb orientovaných na prezentaci společností a jejich produktů. Zajištění poradenství a produkce firemních tiskovin.

Nabídka reklamních služeb s kompletním komunikačním i marketingovým servisem.

Výzkum trhu, médií a veřejného mínění: -marketingové výzkumy a analýzy trhu -sociologické výzkumy a analýzy. .

Optimalizace SEO stránek pro vyhledávače i pro uživatele, budujeme zpětné odkazy – linkbuilding, znalost firmy a značky. Spravujeme PPC kampaně. Implementujeme Inteligentní SEO – metodu reflektující návyky zákazníků při hledání ve vyhledávačích.

Nabízíme: - marketingové a technické služby pro zajištění spotřebitelských soutěží..

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Webdesign, e-shop, SEO, flash - internetové prezentace a všechny jejich součásti. Tvoříme internetové prezentace a aplikace nejen pro střední a velké firmy a instituce, ale i pro menší podnikatele.

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Tvorba www stránek. Naše činnost: tvorba webových prezentací, webdesign, SEO/SEM optimalizace pro vyhledávače, návrh a tvorba reklamních letáků, bannerů, webhosting a mnoho dalšího