Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Reklamní a mediální agentura: - marketingová komunikace - řízení médií - internetová a digitální komunikace, zábavní, v oblasti sportu - marketing prostřednictvím akcí - multikulturní média.

Nabízíme reklamní, marketingové a grafické služby včeteně 3D reklamy. Komplexní služby v oblasti designu, reklamy a polygrafie: - grafické návrhy, loga, sazba, zlom, osvit, sken, prospekty, publikace,

Nabídka reklamních a marketingových služeb..

Poskytování služeb organizačního a ekonomického poradenství, řízení marketingové strategie..

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Reklamní činnost: - grafika, design - výroba reklamy ( řezaná reklama, bannery, štíty, panely ) - tisk - výroba světelné reklamy - orientační systémy - marketingové poradenství

Komplexní řešení pro firmy - infrastruktura, které spolehlivě funguje, webové řešení, které prodává, marketing, který Vám přivede zákazník

Služby -product PR -brand PR -corporate Identity -krizové PR -tiskové konference -setkání s novináři -novinářské cesty & speciální akce -společenské akce -mediální tréninky -monitoring tisku včetně analýzy

Služby: - sport managment - výroba a realizace všech druhů tiskovin - dárkové předměty/tzv. 3D reklama - realizace prezentačních, společenských a jiných akcí na klíč - vypracování souhrnné komunikační koncepce zahrnující kreativitu, strategii, harmonogram a finanční plán. - analýza reklamního trhu, konkurence a účinnost reklamy ...

Nabídka kompletního servisu polygrafických a mailingových služeb. Provoz nakladatelství a vydavatelství. Zpracování tiskovin.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -správa majetku a nemovitostí -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -investiční a marketingová činnost -činnost organizačních a ekonomických poradců.

Poskytování služeb v oblasti mediální komunikace

Zajišťujeme marketingovou propagaci léčebných přípravků a prostředků zdravotní techniky.

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Služby: - marketingový výzkum - průzkum trhu.

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Společnost United Signs, spol. s r.o. vznikla s myšlenkou pomáhat převážně středním, ale i menším firmám, vyznat se v tajích a úskalích některých speciálních oborů marketingu.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Činnost: - marketing - výzkum trhu

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Pomůžeme Vám vytvořit a realizovat mobilní strategii. Mobilní marketing, mobilní aplikace, SMS, QR kódy.

Průzkum trhu, marketing. Průzkum veřejného mínění.