Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Zajišťování plánování komunikační a marketingové strategie, reklamní kampaně.

Full service Public Relations - events, práce s médii, multimédia, publikace, semináře, školení, sponzoring.

Společnost AD-Net spol. s r. o. se zabývá plánováním a prodejem venkovní reklamy, nabízí předtiskovou přípravu, produkční tiskařské práce, poskytuje marketingové služby v oblasti venkovní propagace. Od roku 1996 rozvíjí na českém reklamním trhu nový druh out-of-home média - tzv. reklamní lavičky AD-Net, které se postupně staly samozřejmou součástí ...

Již od roku 1993 nabízíme na českém a slovenském trhu služby: - merchandising na klíč - eventy, vánoční večírky - in-store aktivity (ochutnávky, demonstrace) - instalace a deinstalace POSM - design výloh, produkce, grafika - outsourcing - bonusové a motivační programy

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.

Nabízíme full service v oblasti realizace promotion, golfů, společenských i eventových akcí (ochutnávky, road show, přehlídky, casting). Zajišťujeme hostesky a promotéry. Kreativita v oblasti grafických návrhů, výroby tiskovin i reklamních předmětů.

Marketingová kouzla: marketingové poradenství a kurzy marketingu pro malé firmy a živnostníky.

Agentura isifa Image Service je specializovanou agenturou, poskytující služby v oblasti audio-vizuální komunikace a digitálního obsahu pro marketingové i mediální účely. Služby jako podpora vizuálního PR a marketingové komunikace (Publicity), analýza a poradenství při tvorbě audio-vizuální podoby značky jako efektivního nástroje, jak být na trhu ...

Nabídka kompletních služeb spojených se získáváním, zpracováním a vyhodnocováním informací nutných pro marketingové rozhodování.

Výhradní zastoupení leteckých společností, hotelových řetězců, půjčoven automobilů a dalších firem v ČR a dalších 18 zemích střední a východní Evropy. Obchodní a marketingové služby.

Jsme reklamní studio s nabídkou reklamních a marketingových služeb, organizace firemních a společenských akcí, školení. Tisk a DTP studio.

Poskytujeme objektivní informace o produktech a subjektech finančního trhu. Předmět podnikání: - zpracování dat - služby databank - správa sítí - poskytování software - činnost organizačních a ekonomických poradců.

Internetová a produkční agentura. Výroba webových stránek, grafické studio, výroba audiovizuálních děl, produkce, podpora prodeje, ewent marketing, reklama a marketing.

Strategie kampaně -telemarketing -database marketing -direct mail.

- poradenství a konzultační služby v oblasti systémů managementu a v marketingu. - zajišťuje vzdělávací a tréninkové programy a organizuje kurzy.

Propagační činnost a průzkum trhu léčiv.

Constat reseach nabízí široké spektrum nástrojů na efektivní marketingovou analýzu / výzkum trhu Constat realizuje: MARKETINGOVÝ VÝZKUM: Kvantitativní průzkumy Kvalitativní průzkumy Mystery Shopping Consulting, Outsorcing, Coaching Adaptace business plánu Příprava obchodní strategie Provozní a marketingová strategie (audit ...

Nabídka služeb z oblasti reklamy a marketingu.

Komplexní služba od návrhu až po realizaci. Podlinková komunikace. Marketingové služby: -analýza marketingu konkurence -návrhy marketingových strategií -promotions a další programy na podporu prodeje -kompletní reklamní služby -corporate identity. Public relations: -produktové PR -vztahy se spotřebiteli -vztahy s ...

Agenturou specializovanou na public relations a public affairs, poskytující komplexní služby v oblasti komunikace. Je součástí nadnárodní sítě public relations agentur Pinnacle Worldwide, sdružující přes padesát členů v Severní a Jižní Americe, Evropě, Asii a na Středním východě.

Poradenství v oblasti marketingu a propagace.

Služby: - Vytváření vztahů s médii - Tvorba PR strategií - Komunikace B2B - Projekty podpory prodeje - Návrhy a realizace společenských akcí - Tvorba obsahu - Mediální školení - Tvorba firemních tiskovin - Direct marketing - Výběr a nákup médií - Uvedení produktu na trh - Produkce - Tvorba a provoz webových stránek.