Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Výroba - řezaná reklama Digitální tisk Grafické práce (vizitky, časopisy, knihy, ...) - sazba Webdesign

Zajišťujeme a vyhledáváme stavební zakázky pro malé či střední firmy ve všech stavebních a souvisejících oborech. Šetříme čas ztracený hledáním zákazníků a peníze investované do neefektivních reklam.

Grafické studio, produktové fotografie, reklamní agentura. Mlsounek - prodej špičkových krmiv pro psy a kočky.

Tisk - fotografie Polepy výloh, automobilů, plachet Realizace - výstavní akce - veltrhy Grafické návrhy propagačních tiskovin

Reklamní a grafické studio: - billboardy - polepy automobilů - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - grafické návrhy reklamních letáků, nálepek a plakátů.

Projekt Rentface nabízí atraktivní reklamní plochy na nákladních vozidlech, autobusech, dodávkách a osobních autech. Reklamu v pohybu využívají majitelé firem i agentury. Reklama na autech je podle odborných průzkumů velmi efektivní propagace.

Pořádání: výstav, firemních prezentací tiskových konferencí kongresů, valných hromad odborných seminářů a školení kulturně společenských akcí společenských rautů a recepcí včetně doprovodných programů Překladatelské služby, simultánní tlumočení a mnoho dalšího.

Výroba a prodej reklmaních předmětů, sportovních suvenýrů (šály, minidresy, vlaječky, čepice, textilie s potiskem a výšivkou, puky s potiskem). Prodej sportovních dresů pro hokej a fotbal.

Výroba, potisk: -plastové karty: -identifikační, bonusové, členské, klubové -reklamní magnety

Služby, výroba - sítotisková tiskárna - potisk reklamních předmětů, průmyslových výrobků - potisk textilu E-shop - reklamní textil, oblečení dámské, pánské, dětské

Prodej, servis, opravy, instalace - výpočetní a kancelářská technika - kamerové systémy Služby - správa počítačových sítí - webdesign - webhosting - grafické návrhy Výroba - propagační materiály - reklamní polepy

Reklamní činnost. Prodej: -materiály a technologie pro výrobu reklamy a tisk -deskové materiály -pěněné PVC -plexisklo -dutinkový PP -velkoplošný digitální tisk a finalizace tisků.

Nabízíme kompletní reklamní servis, od grafického návrhu po realizaci.

Módní přehlídky, kompletní foto práce. Hostesky, společenské akce, zábavné programy. Reklama: -tiskoviny i výroba -reklama v médiích -billboardy -poradenství.

Modelová agentura: -modelky -hostesky -firemní propagační akce. Organizování módních přehlídek, plesů, kurzů a promoakcí.

Reklamní činnost. Výroba: - světelná a neonová reklama - reklama na sportovištích - digitální tisk - sítotisk - gravírování, frézování - autoplachty-i potisk.

Výroba: -vizitky -letáky -reklamní materiály -razítka -puzzle. Služby: -kopírování-barevné i černobílé -potisk textilu, keramiky -laminace -kroužková, drátěná, tepelná vazba -počítačová grafika.

Fotografické služby - produktové foto, architektura - portrét, boudouir a glamour foto - fotografie do interiérů - prof. skenování negativů, diapozitivů, fotografií - vysoce kvalitní tisk černobílých i barevných fotografií Grafika - grafické návrhy vč. předtiskové přípravy letáky, plakáty, katalogy, publikace, poutače