Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Služby: -tvorba webových stránek -zpracování textů a sazba -grafický design -reklamní texty -sazba a tisk -obalový design -internet.

Výroba, nákup, skladování a prodej: -zdravotnické prostředky. Reklamní činnost, marketing. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Výroba starších automobilových a moto štítků. Veteráni renovace Náhrady za ztracené či jinak poškozené štítky vozidel Výroba štítků pro starší zemědělské a stavební stroje.

Portál o úsporách: -texty specialistů na energetické zdroje -bankovnictví -pojišťovnictví -stavby, hypotéky -leasingy a nespočet dalších aktivit.

Laserové gravírování, značení a řezání CO2 laserem. Prodej a popis: -reklamní předměty. Výroba: -vizitky, razítka. Gravírování, řezání a popisování laserem -trvalý a nesmazatelný popis předmětů ze dřeva, skla, plastů, kovu, papíru, intarzie apod. Tisk: -sublimační -ofsetový tisk -digitální tisk. Propagace firmy: -vizitky-výroba ...

Realizace výstavních a veletržních expozic. Realizace výstavních expozic, vývoj a design nových systémů a konstrukcí. Služby: -nové prezentační a konstrukční systémy -návrhy, vývoj a design -výroba a montáž systémů -uplatnění nových konstrukčních technologií -konsultační a poradenská činnost.

Billboardy Polepy aut - reklemní cedule - bannery Veletržní výstavy - expozice Strojní vyšívání - digitální potisk triček Velkoplošný digitální tisk Tisk - vizitky - tiskoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Služby: -grafické -reklamní -návrhy firemních log -tvorba webových stránek -zpracování propagačních materiálů -návrhy a potisk reklamních předmětů.

Návrhy - firemní loga a identity Grafické návrhy - tiskoviny letáky, brožury, katalogy Tvorba - webové stránky

Zakázkové truhlářství. Kompletní dřevovýroba - z masivního dřeva i z lamina: - interiérový a exteriérový nábytek - pergoly - ploty - terasy - kuchyňské linky - schodiště. Služby: - návrhy, montáže, doprava. Realizace. - výstavy, výstavní stánky.

Reklamní činnost. Grafické práce. Grafický design. Zprostředkovatelská činnost.

Komplexní služby v oblasti marketingu, strategického produktového řízení, zavádění nových produktů na trh a marketingových analýz. Realitní služby.

Mediální agentura. Reklamní agentura. Mediální a reklamní služby: - příprava a realizace reklamních kampaní - marketingové průzkumy - mediální strategie a plánování.

Grafické návrhy tiskovin, logotypy. Návrh a výroba - reklamní polepy. Návrhy a tisk vizitek.

Fotografování Natáčení představení, párty Grafické návrhy tištěných materiálů.

vedeno již jako petit - grafické studio s.r.o. Grafické studio.

Návrh a realizace: -výstavní expozice -prezentační stoly, sloupy, věže -rolety -bannery -promo stoly a pulty.

STRATEGICKÉ PORADENSTVÍ PRO FIRMY A PODNIKATELE: - marketing, značky, komunikace, procesů, organizace a lidských zdrojů -strategické poradenství a konzultace -příprava a implementace firemní strategie -efektivní řízení rozvoje firmy, produktů a služeb -tvorba strategie značky -marketingové průzkumy a analýzy -redesign loga, změna, migrace ...

Reklamní agentura Organizace - konference - kongresy Mystery shopping - monitorování cen - sampling - event marketing, ... Organizace - semináře Pořádání - firemní a společenské večírky.

Marketingové poradenství - průzkum trhu Návrhy a realizace - billboardy. Výroba: - reklamní předměty Návrhy a realizace - reklamní tabule - plastická písmena - polepy automobilů - autoplachty - transparenty - orientační či navigační sytémy Návrhy a realizace - světelné panely, loga neony nebo LED diody -kompletní řešení - ...

Personální audity, výběry lidí. Organizační struktury. Marketing, obchodní dovednosti. Konzultace šité na míru vaší společnosti na témata: - motivace - jak si stanovit a dosáhnout cíle - obchodní dovednosti - emoce - komunikace.

Návrh, realizace: -výstavní expozice, stánky Výroba: -reklamní tabule -řezaná grafika Propagační, poradenská, reklamní agentura: -reklama Grafická příprava, práce: -vstupenky -katalogy -letáky Výroba, tisk: -propagační materiály, tiskoviny Prodej: -propagační, reklamní předměty.

Reklamní agentura. Potisk reklamních předmětů a textilu (šestiramenný karusel). Tamponový tisk, pískování, sítotisk a plotter, ražba, flokáž, termotransfer: -reklamní předměty 5000 druhů, (např. kuličková pera, trička, čepice, igelitové tašky, deštníky). Ofsetový tisk: -propagační materiály, vizitky -hlavičkové papíry -samopropisovací ...