Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Provádíme realizaci výstavních expozic.

Reklamní činnost, reklamní agentura, reklamní služby, grafika. Polygrafická výroba. Reklama, grafika ze samolepící fólie, folií. Síítotisk-potisk oděvů, triček, trička. Tisk vizitky, pozvánky.

Služby: -Poptávkový portál, katalog firem a řemeslníků. Možnost zdádání poptávky zdarma.

Návrhy a realizace veletržních expozic: -ze skladebných systémů octanorm, maxima light a alur -patrové a venkovní z prvků monti -atypické -atypickou výrobu zajišťujeme ve vlastních stolařských dílnách -výběr různého mobiliáře a kvalitního osvětlení. Vypracujeme: -nezávazný architektonicko-výtvarný návrh a cenovou kalkulaci ...

Nabízíme služby: -obalová grafika – propagační grafika – návrh webu – web design, produktový web – micro web – specializujeme se na dětský obalový design.

Tvorba a výroba vizitek, vizitky, reklamní grafiky, ilustrací, log a dekorativní malby interierů a exteriérů. Grafické práce. Reklamní grafika. Kreativní grafika. Ilustrace. Tvorba loga, značky. Dek. malba.

Reklamní agentura, grafické studio, ofsetová tiskárna. Reklamní předměty.

Reklamní grafika, polep aut, firemních tabulí a potisk triček.

Služby: -Návrhy designu -průmyslové výrobky, -grafický desing -tvorba internetových stránek.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Práce: -gravírování, řezání -popis reklamní, dárkové předměty. Výroba: -plakety, razítka a vizitky -zajišťujeme ražbu sériových čísel.

Nabízíme: -internetové prezentace a eshop -internetový marketing -registrace domén a webhosting -grafické práce, reklama, marketing.

Výroba zpravodajských reportáží. Výroba prezentačních filmů měst, obcí a regionů. Výroba reklamních spotů. Návrh a správa webových stránek.

I-HOUBY.cz je zcela unikátní (vý)herní portál. Jde o logicko-akční hru plnou neočekávaných zvratů a taktických možností. Zažijete adrenalinovou zábavu a navíc můžete i v jediné hře vyhrát skutečné předměty nebo je nakupovat za našetřenou virtuální měnu. Unikátní logicko - akční online hra Prohlížečová hra, výherní portál Hraj o hmotné ceny ...

Příprava pro tisk: -sazba, scanování předloh Grafické studio, DTP, design-grafický návrh tiskovin, PRE-PRESS Ofsetová tiskárna - tisk: - tisk do formátu A2+ - navštívenky, kalendáře, brožury, zpravodaje, - letáky, časopisy, plakáty, katalogy - firemní tiskopisy - formuláře na přímopropisovací papír Knihařské zpracování - vazba ...

Služby: -grafické, webové studio a reklamní agentura -komerčně ceněný design a fullservis v oblasti reklamy -logo, logotyp, design manuál, propagační tiskoviny, firemní tiskoviny, webové stránky.

Realizace reklamy signmakingem: -velkoplošný tisk na tiskárnách MUTOH OSPREY - tisková šíře 2, 5m, MUTOH VALUEJET - tisková šíře 1, 6, m -panelování obrazu do jakýchkoli rozměrů -řezaná grafika (ořez a výsek) -samolepící etikety -laminování (pracovní šířka EMBLEM AVANTGARD 1642 mm). Služby: -odborná konzultace -technologické ...

Mobilní výstavní systémy - návrhy, realizace

Tisk: -reklamní -potisk tkanin, skla, keramiky -reklamní pískování -veškerá reklama -dodání reklamních předmětů. Grafické práce.

Služby: -digitalizace a skenování dokumentů v České republice. -naši zákazníci (Národní knihovna v Praze, Národní filmový archiv v Praze nebo Moravská galerie v Brně). Další reference zde. Neustále se rozvíjíme a zdokonalujeme tak, aby každá Vaše zakázka byla 100% dle Vašich představ a za přiměřené ceny. -pro širokou veřejnost rozšiřujeme ...

Výroba: -3D polystyrenová loga a plastické nápisy i pro reklamní agentury -CNC frézování na zakázku -nápisy a loga z plastu, extrudovaného polystyrénu, dibondu, plexi, dřeva a jiných materiálů. Díky LED podsvětlení je nápis vidět i v noci.